Mivoltma? Összefoglaló a nap eseményeiből – (17/01/28)

Napi szinten jelentkező rovatunkban végigfutunk a nap legfontosabb történésein, megnézzük, hogy milyen hírek mozgatták ma a filmes, tévés és játékos világot. Egy összefoglaló minden este nyolckor, azoknak, akik naponta csak egy cikket szeretnének olvasni, de nem akarnak lemaradni a legfontosabb információkról. Lássuk mi történt ma!

    • Egy igen szomorú hírrel kell kezdenünk a mai napot, 77 éves korában elhunyt Sir John Hurt, Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színész. Számtalan emlékezetes szerepe közül a közelmúltból legtöbben talán Harry Potter Ollivanderként emlékeznek rá, Nyugodjon békében.
    • Készül már a Tomb Radier film, amelyben a főszereplőt, Lara Croft-ot Alicia Vikander játssza. Most egy új taggal bővült a stáb, méghozzá Dominic West-tel, aki a hősnő apját alakítja majd. A film bemutatója 2018 márciusában lesz majd esedékes.
    • Februárban érkezik a Titanfall 2 Live Fire játékmódja, márciusban pedig egy új mappal bővül majd a kínálat, méghozzá a Colony nevezetű, már jól ismert pályát kapjuk majd meg – természetesen ingyen.
    • Nagyon úgy tűnik, hogy Ben Affleck ezúttal mellétrafált. Az éjszaka törvénye nem csak kritikailag nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de a pénztáraknál sem teljesít. Egyes előzetes becslések alapján a film jókorát bukhat -jelen pillanatban 75 millió dollár körüli veszteséget jósolnak-.

Hirdetés

 

  • Ugye emlékeztek még a Flappy Bird-re? Persze, hisz ki ne emlékezne a világ egyik legidegesítőbb sikersztorijára. Nos a készítő (Dong Nguyen) hosszú időszak után újra hallatott magáról és bedobta a közösbe legújabb játékát, ami a Ninja Spinki Challenges névre hallgat. Ingyenes, idegtépő és iOS, valamit Android telefonunkat vághatjuk a falhoz, miután végképp feladtuk a sikerélményt.
  • A második világháborús FPS kedvelőinek (kiváltképp akik a Call of Duty 1-2-n nevelkedtek) örömteli hír, hogy elindult a Days of War early access verziója. Addig is, amíg a Battalion 1944-re várunk, el lehet vele lenni.
  • Már megtekinthető Deák Kristóf Mindenki című, Oscar-díjra jelölt rövidfilmje ide kattintva, az HBO GO szolgáltatás keretében. A megtekintéshez előfizetés szükségeltetik.

 

Ezek voltak a nap legfontosabb történései, ne felejtsétek el, hogy holnap este újra jövünk egy összefoglalóval, addig pedig ne hagyjátok ki legfrissebb írásainkat, A Kaptár: Az utolsó fejezet kritikát, valamint egy sorozatajánlót, egész pontosan a Balszerencse áradása Netflixes verzióját.
[fb_button]

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .