Ami ingyenes, az csak rossz lehet. Vagy mégsem? A játékpiac annyira átalakult, hogy szinte nívósabb játékok jelennek meg az ingyenesek közt, mint a fizetős, dobozos játékok közt.

Persze van egy kis csavar ezekben a játékokban, hiszen gyakran mikrotranzakcióval keresik meg a betevőjüket a fejlesztők.

Ez nem gond, hiszen a jobb darabokban tényleg rengeteg, frusztrációmentes játékidő van, s egyáltalán nem éred hogy csak a pénzedet akarják ravasz trükkökkel kicsalogatni.
Emellett előfordulnak olyan ingyenes játékok is, amikért valóban nem kell fizetni, még mikrotranzakció sincs bennük.

Az ideiglenes promóciók mellett előfordul néhány igazi gyöngyszem, amit valamiért a fejlesztők ingyenessé tettek. A listát a Kombo.hu gyűjteménye alapján állítottuk össze.

Warface

Ha a csapatalapú FPS-eket kedveled, akkor a Warace könnyen nagy kedvenceddé válhat. Gyors, pörgős játékmenet, változatos játékmódok és folyamatos új tartalom. Ráadásul lélegzetelállító grafikájával is csábítja a játékosokat.
Egy „hátránya” van, hogy nincs egyjátékos mód. De ez belefér.

Darkwood

A rengeteg díjat besöprő, halálosan para indie horrorjáték alkotói egy szép napon gondoltak egyet és teljesen ingyenesen elérhetővé tették a játékukat a Pirate Bay torrent oldalon. E példa nélküli lépés miatt töltheted le az amúgy mai napig megvásárolható játékot.

Hearthstone

A világ egyik legnépszerűbb online játéka – a Blizzard nagy sikere. WoW világában játszódó akció-kártyajáték. Sokszáz kártyalapból állíthatod össze a paklidat, amivel legyőzheted az ellenfeleidet. Ha van tehetséged a játékhoz, akkor könnyen, szép gyűjteményt tudsz összeszedni, amivel lényegében bármit összerakhatsz. Ha nem vagy ilyen türelmes / ügyes, akkor bizony csinos összegekbe fájhat ugyanez.

World of Tanks

Megjelenése óta töretlen a népszerűsége a World of Tanks játéknak. Csapatalapú játék, óriási háborúkat vívhatsz meg – tankokkal. Ha esetleg nem is rajongtál eddig a Világháborús környezetért és a tankokért, garantáltan magával ragad a pörgős akció.

Jelly No Puzzle

Egy meglehetősen ismeretlen kis logikai játék. Kis zselékockákat kell szín szerint csoportosítani. A grafikája nem túl vonzó, de az ilyen típusú játékoknál nem is ez a lényeg. Elsőre egyszerűnek tűnik a feladat, valójában nagyon nehezek a pályák. Zseniálisan megtervezett, 40 pályán kell végigtörnöd magadat – garantált sikerélmény ha sikerül is legyűrnöd egyet.

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

Legyél te az első hozzászóló!

avatar