A november leginkább a nagy folytatások hónapja lesz, de azért egy-két érdekesebb mozi is érkezik majd. 




Valahogy így dobta a gép – no meg amúgy is a feldolgozások, folytatások, franchise-ok korát éljük -, de az első három filmünk az mindjárt ebben a kategóriában érkezik, hogy aztán a negyedik megkoronázza a hónapot.

Mostanra már túl vagyunk a Rambo ötödik – és elméletileg utolsó?- részén, láthattuk, hogy öreg Sly nem vén Sly, most már csak egy kérdés maradt talpon e vidéken.

Hogy öreg Schwrzi vajon mennyire nem vén Schwarzi?

Bizony, a november rögtön egy nagyágyúval kezd, október utolsó napján ugyanis érkezik a

Terminátor: Sötét végzet (október 31)

Oké, ez a széria az elmúlt bő harminc évben már annyit kapott, hogy az egyszeri rajongó szerintem mostanra már teljes mértékben elvárások nélkül ül be, ugyanakkor én látom csillogni a fényt az alagút végén, vannak biztató jelek, úgyhogy visszafogott optimizmussal várom a filmet.

Egyrészt ugye a rendezői székbe beültették Tim Miller-t, ami már egy erős alap. Aztán nem csak Arnold tér vissza, de Linda Hamilton és Edward Furlong is. Összeáll a régi bagázs, kérdés, hogy életre tudják-e kelteni a varázst. Meglátjuk, az biztos, hogy kedvenceink fölött sem múlt el nyomtalanul az idő. Addig is, ha kimaradt, csekkoljátok az előzetest.

Terminátor: Sötét végzet - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Álom doktor (november 7)

Aranykorát éli a King adaptáció, az Az sikere után robog is tovább a gépezet, hogy novemberben ránk hozzák a frászt a mozikban.

Ezúttal a Ragyogás folytatása kap lehetőséget a nagyvásznon, Ewan McGregor és Rebecca Ferguson főszereplésével. A filmet a horror specialista Mike Flanagan szállítja, akinek többek között az Oculust, illetve a Ouija-t köszönhetjük. Az előzetes alapján egy igen erős anyagot kapunk, aztán majd meglátjuk, én kíváncsian várom a végeredményt.

Álom doktor - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Charlie angyalai (november 14)

Oké, ezt nem biztos, hogy feltétlen ajánlgatnom kellene, de nehogy miattam maradjatok le.

A jól ismert Charlie angyalai felállás, csak ezúttal más csajokkal, Elizabeth Banks rendezésében – aki Bosley szerepét is magára vállalta -. Naomi Scott, Sam Claflin, Kristen Stewart, sőt még valahogy Patrick Stewart-ot is rávették, hogy ugorjon be egy kicsit, akinek pedig esetleg ennyi nem lenne elég, az nézze meg az előzetest. Ha az sem elég, akkor sajnos nem sokat tehetek.

Charlie angyalai - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Na de az igazán nagy durranás még csak eztán jön novemberre – kétség kívül nagyon erős hónapunk lesz ez. Maradjatok velünk, lapozzatok a következő oldalra és folytassuk is a listát.




Ez még korántsem a vége, kattints a következő oldal gombra a folytatáshoz!

[fb_button]

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .