Oké, innentől egy picit sűrítjük a dolgokat, mert őszintén szólva azt hittem kevesebb ajánlani valóm lesz, de tévedtem – azt pedig nem várhatom, hogy napestig ezt a cikket olvassátok.




Szóval még mindig csak november közepénél járunk, és a sok reboot, meg folytatás után végre érkezik valami ismerősen egyedi – mert ha erre a filmre nézek, akkor képtelenség nem a Rush-ra asszociálni.

November 14-én ugyanis jön Az aszfalt királyai, azaz eredeti címén a Ford vs. Ferrari, ami srácok… brutálisan jónak tűnik.

1966, Le Mans, 24 órás verseny. A Ford le akarja nyomni a Ferrarit, ezért brutálisan odateszik magukat.

Ehhez pedig Christian Bale és Matt Damon asszisztál, James Mangold tálalásában.

Iszonyat jó lesz.

Az aszfalt királyai- előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Na de megyünk is tovább, hisz a gyerkőcökre is gondolni kell: november 21 a dátum, a Disney ekkor küldi csatába az igazi nagyágyút, jön a Jégvarázs 2, aminek sokan nagyon örülnek, néhány kisgyermekes kísérő szülő már annál kevésbé, de hát ilyen az élet, áldozatokat kell hozni és bizony néha előfordul, hogy egy-egy dalt hónapokig kell hallgatnunk.

Viccet félretéve kétséget kizáróan egy igényes folytatással lesz dolgunk, noha nekem az első rész nem tartozik a kedvenceim közé, de ez bocsánatos bűn, hisz nem is én vagyok a célközönség. Erről sokkal többet nem érdemes beszélni, tessék felírni a dátumot, bár a gyerkőcök úgyis észben tartják.

Jégvarázs 2 - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

No de segítünk kiheverni a Jégvarázs okozta szirupsokkot, a rákövetkező héten ugyanis valami sokkal érdekesebb érkezik. November 28-án lesz a bemutatója ugyanis a Tőrbe ejtve című filmnek, aminél külön kiemelném, hogy lessétek meg az előzetest, ha eddig esetleg még nem volt hozzá szerencsétek, mert a szatirikus humornak és a klasszikus nyomozós témának egy olyan megkapó keveréke, amire ritkán látni példát.

Ráadásul Daniel Craig és Chris Evans mellett még számtalan húzónév is feltűnik majd, úgyhogy Rian Johnson filmje a hónap egyik nagy kedvence lesz az az érzésem.

Tőrbe ejtve - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

A decemberi felhozatal már jóval “lightosabb”, december 12: Jumanji: A következő szint (kell erről bármit is írnom?), majd december 19-én jön az aktuális Star Wars, ezúttal Skywalker kora. Azt hiszem ezt sem kell túlmagyaráznom, úgyis ott lesztek és nézitek.

Ami ennél a két mozinál érdekesebb, az a szintén december 19-én érkező Macskák, Tom Hooper rendezésében. Andrew Lloyd Webber musicalét talán nem kell bemutatnom, viszont a koncepció, amivel – végre – vászonra viszik mindenképpen megér egy misét. Nem ragozom, nézzétek meg az előzetest, az magáért beszél. Igazi sztárparádé, eszméletlen zene – remek alternatíva, ha esetleg a párotok a Star Wars-ra ülne be, de nektek nincs hozzá kedvetek.

Macskák - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Nagyjából ennyi lenne 2019 filmes felhozatala, köszönjük, hogy velünk tartottatok, találkozunk az év elején, amikor sorra vesszük a tavaszi bemutatókat.




Reméljük, hogy megtaláljátok a felhozatalból a titeket érdeklő filmeket.
[fb_button]

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .