Folytassuk is gyorsan, hiszen az október még tartogat igen kellemes meglepetéseket.




Ráadásul rögtön valami olyannal indítunk, amire már egy évtizede várunk.

Várok?

Hát ez a kérdés majd a pénztáraknál eldől, de az biztos, hogy fülig ért a szám, amikor végre biztossá vált, hogy elkészül a folytatás.

Bizony, jól sejtitek, hogy miről beszélek, az egyik leglazább, legstílusosabb zombis hentelős móka második része érkezik a mozikba alig pár hét múlva, ez pedig nem más, mint a

Zombieland: A második lövés (október 17)

A Sony végül is megkegyelmezett a rajongóknak: 10 hosszú év után zöld utat adott a Zombieland folytatásának. Nem volt könnyű menet, hisz hiába vált az évek alatt kultfilmmé, 2009-es bemutatója nem sikerült túlságosan fényesen. Igaz, hogy alacsony költségvetésből készült, de az elért nagyon szűk százmilliós bevétel még így is iszonyatosan karcsú volt. Bennem azonban az egyetlen kérdés, vagy kétség, hogy vajon nincs-e túl késő mindehhez. Azt hiszem nincs. Remélem, hogy nincs.

Minden adott ugyanis a sikerhez: Nem csak a rendező és a forgatókönyvíró tér vissza, de a négy főszereplőnk is zokszó nélkül aláírt a folytatásra. Ujjakat keresztbe és drukkoljunk, hogy hatalmasat durranjon a második lövés és ne kelljen újabb 10 évet várni, hogy trilógiává bővüljön a történet.

Zombieland: A második lövés - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Jojo Rabbit (október 17)

Most pedig vigyünk némi fűszert a felhozatalba, hisz néha szükség van egy-egy elborultnak tűnő alkotásra is.

No nehogy félreértsetek, a Jojo Rabbit amolyan gyönyörűen egyedi cuccnak tűnik, amit vétek kihagyni, mindjárt mondom is, hogy miért. Az ugyan csak egy dolog, hogy Taika Waititi rendezi, de az egyik főszerepet is magára vállalta, no persze sokkal érdekesebb az egész, ha azt is elárulom, hogy ez a szerep Adolf Hitler karaktere.

A Jojo Rabbit ugyanis egy, a rendezőre oly jellemző másoktól elrugaszkodott látásmóddal felvértezett szatíra, amely a második világháború idejébe kalauzol el minket. Hitler gyerekseregletének egyik oszlopos tagja Jojo egy szép napon felfedezi, hogy édesanyja egy zsidó lányt bújtat a házukban, s hogy fiatal koponyájában minden a megfelelő helyre kerüljön, és valahogy feldolgozza az őt körlvevő világot, szüksége van képzeletbeli barátja segítségére is. Adolf azonban ott van, amikor kell, mi pedig biztosak lehetünk benne, hogy az év egyik legkülönlegesebb alkotásával bővül a repertoár.

Ha esetleg nem jött meg a kedvetek, akkor lessétek meg az előzetest lejjebb, szerintem meghozza a kedveteket.

Jojo Rabbit - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Demóna: A sötétség úrnője (október 17)

Angelina Jolie szökőévente vállal filmszerepet, de hosszú idő után most ismét viszontláthatjuk a vásznon.

A Demóna volt az a Disney film, ami teljesen kimaradt a látóteremből, ráadásul nem is vártam tőle semmit – kövezzetek meg, de nem vagyok egy nagy Angelina rajongó sem -, hogy aztán a végén kellemesen csalódjak és remekül szórakozzak.

5 év elteltével a Disney elérkezettnek látta az időt, hogy folytassa a sztorit és előhúzza Jolie-t a kalapból – alapvetően meglepő, hogy ilyen sokáig vártak, hisz az első rész nagyon szépen teljesített a kasszáknál, más meg nem nagyon szokott számítani a stúdiónál.

A sötétség úrnője pedig… nos hát mit is mondhatnék? Eszméletlenül jónak ígérkezik, mert mondjon akárki akármit, ez a karakter üde színfolt a Disney élőszereplős cuccai között.

Demóna: A sötétség úrnője - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Ja igen: ha valami spéci cuccra vágytok, az is jön októberben, csak sajnos nem nálunk: A világítótorony Willem DaFoe és Robert Pattinson főszereplésével nálunk nem kerül a mozikba, pedig akkor többen megértenék, hogy “Edward” bizony nem kicsit konyít a színészethez.




Jöhet a novemberi felhozatal? Naná, hogy jöhet, lapozz tovább!
Ez még korántsem a vége, kattints a következő oldal gombra a folytatáshoz!

[fb_button]

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .