Zula Europe – játékajánló

Unod már a CS:GO egyeduralmát az FPS-ek világában? Hiányoznak a régi idők klánháborúi? Elfogytak az achievement-ek és alábbhagyott a motivációd? Csak egy könnyed hétvégi játékot keresel? Esetleg egy újabb esport kompatibilis játék után kutatsz? Itt a lehetőség! Ingyen!

Ingyenes? Teljesen!
A Zula egy teljesen ingyenes online FPS, amelyet bátran hívhatunk a CS:GO és a CoD szerelemgyermekének. Nagy előnye a többi ingyenes FPS-sel szemben, hogy a fejlesztők gondoltak a hétvégi játékosokra és azokra is, akik egy régebbi vason szeretnének csatlakozni a harchoz, hiszen gépigénye alacsony és a fegyvereket nemcsak bizonyos időre, hanem véglegesen is meg lehet vásárolni, a játékban összegyűjthető pénzből. Amit még érdemes megemlíteni, hogy kevés a csaló, ugyanis a fejlesztőbrigád kínosan ügyel rá, hogy távol tartsák a csalókat a játékuktól és ezért BattlEye anticheat rendszere felel.

Fő a változatosság!

A négy alap játékmód mellett (TDM, DM, CTF, Sabotage) még három játékmódot találsz (Wanted, Elimination, Escort), ami garantáltan leköt jó pár órára, ha esetleg már unod az alapokat, emellett a téli szezon beköszöntével kaptunk még egy fun módot is, a Snowball Wart.

A hócsatában az egyszerű hógolyók mellett, dinamittal és kövekkel felturbózott hógolyókkal harcolhatunk, sőt, ha szerencsénk van, a pályán található dobozok fegyvereket is rejthetnek.

A megannyi játékmód mellett még az achievementek és a napi, heti és havi küldetések teszik változatossá a játékot, amelyek teljesítéséért természetesen nem marad el a megérdemelt jutalom. A küldetések jutalma mellet a fejlesztők hetente több alkalommal is megajándékozzák a játékosokat különböző fegyverekkel, ezzel is változatosabbá téve a csatákat.

Harcra fel!

Természetesen, akiknek az sem elég, hogy tizenhatan rommá lövik egymást és eközben figyelniük kell a csapat feladatára, sőt, az aktuális küldetésük teljesítésére, azoknak még számtalan lehetőséget rejt magában a játék. Ugyanis a játékpénz gyűjtögetésével skineket és fegyverkiegészítőket rejtő konténereket vásárolhatnak, vagy fejleszthetik fegyverüket, a meccsek után kapott nyersanyagokból. A kiegészítők és skinek tárháza pedig szinte végtelen és teljesen ingyen elérhető minden játékos számára.

Azok számára is van jó hírem, akiket hajt a versenyszellem! Ugyanis a Zula ESL kupákat és kisebb eseményeket is rendez, ahol akár egyéniben, akár csapattal is nevezhetünk. Természetesen a versenyek ingyenesek, és jókora pénzdíjazás vár a nyertesekre, sőt, a nevezést és a részvételt már önmagában is díjazzák.

Mindemellett van lehetőség klánháborúkat is játszani, amelyek tökéletesen visszaadják azt a nosztalgikus érzést, amit legutoljára CS 1.6-os klánháborúk közben éreztem.

Összegezve
Minden FPS őrültnek bátran ajánlom, ugyanis szinten garantáltan nem fog csalódni a játékban. A Zulát könnyedén megtalálhatjátok és letölthetitek a Steamen. Nézzétek meg ezt a videót ízelítő gyanánt, és ha megtetszett, ITT tölthetitek le.

Találkozunk a csatatéren!

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..