The Walking Dead – 8. évad 6. rész – kritika

A király, az özvegy és Rick. A 3 muskétás és csapataik még mindig háborúban állnak, bár vannak akik kezdik feladni a harcot, mások új utakon járnak. Nézzük is merre. Spoileres írás jön.
Rick egyedül keresi fel újra a szemétembereket, hisz úgy gondolja, hogy még meg lehet szelídíteni a lelküket és az ő oldalukra tudja állítani őket. Ez a terv pedig annyira nem jött be, hogy Rick fogságba esett egy konténerben. Kíváncsi leszek, kik jönnek majd a megmentésére, hisz azt tudják a többiek elviekben, hogy Rick merre tanyázik. A szemétembereknek pedig jó kis alkutárgy lesz majd a fogságban esett seriff.

Csakúgy mint a sok fogságban esett megváltó Hilltopban. Maggie, Jézus és Gregory még mindig eszmecserét folytatnak, hogy mi lenne a legjobb megoldás a túszokkal.

Gregory a halálbüntetés mellett döntene. Szegény öreg úr egyébként még mindig azt hiszi, hogy az ő keze alatt van Hilltop. Maggie végül inkáb Jézus oldalára áll és egy karámot kapnak a megváltók, ahova Gregory is beköltözött. Ebből pedig biztosan lesznek még problémák.

Ezekiel saját magát láncra verve sztrájkol és úgy érzi nem neki való a király szerep. Még Carol sem tudja meggyőzni abban, hogy igenis kell egy parancsnok a királyság élére. A gyászoló nép pedig nem igazán találja helyét vezető nélkül.

Michonne és Carl sem találja a helyét és magánexpedícióba kezdenek. Míg Carl egy egy indiai férfivel próbálja megértetni, hogy az a hely ahonnan jön biztonságos és kényelmes, addig Michonne nem bírja a semmit tevést a sérülése óta, így Rositával meg akarják nézni a Megváltók főbázisát, milyen ott a helyzet.

Út közben viszont cselszövésbe bukkannak, ugyanis valakik már nagyon kiszabadítanák a megváltókat a sok járkáló fogságából.

Eléggé mozgalmas epizód volt, sok karakterrel, de nagyon nem vitte tovább a cselekményt, inkább csak pár szöget vert egy koporsóba, aminek belsejében valami készülődik. Mindenki úgy érzi, hogy a háború lassan véget ér. Pedig valószínűleg közel sincs még vége.

Értékelés:

1
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Csaba Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Csaba
Vendég
Csaba

Szeretem ezt a sorozatot…. de azt érzem hogy kezd elfogyni. A részek nem pörögnek mint régen hanem kínlodnak… mindenki kinlodik valamivel. Ráadásul amikor az elsö részben nem szedték le Negant… pfff… az is egy vicc volt… Egyszeruen idöhuzásos töltelék cselekedetek tömkelege lett a sorozat. Már az elözö évad is kezdett necces lenni de ott megvolt hogy mire várunk… a mostani pedig… ehhh…. néha már Neganak szurkolok mert ha végre kinyírja Ricket akkor végre vége a kínlodásnak.