Nem sok információt kaptunk eddig a készülő Venom filmről – és itt szeretném leírni azt, hogy DE most végre kaptunk egy közel két perces előzetest… azonban… no de ennyire ne rohanjunk előre, mindent csak szép sorjában. Hogy klasszikust idézzek: csak ólmos lassan.
A helyzet ugyebár az, hogy a Marvel és a Sony nagy nehezen megegyezésre jutottak, ennek a deal-nek köszönhetően készülhet el a Venom mozi. (ha valaki esetleg tájékozatlan lenne a témában, akkor katt ide és beleáshatja magát, angol tudás nem árt). Ez eddig esszenciálisan jó hír, amin csak dobott, amikor kiderült, hogy a címszerepre sikerült behúzni Tom Hardy-t, aki valljuk be, mindig jó választás.

Aztán megkezdődött a forgatás és vele együtt a titkolózás is, ami azt hiszem nem sokunkat lepett meg igazán. No de. Elérkezett a fordulópont, amikor is végre valahára megkaptuk az első trailert, amit nagy elvárásokkal indítottunk el.

S bár nem várom azt egy előzetestől, hogy két percben sűrítve spoilerezze el az egész mozit, azt mindenképpen szeretem, ha képes adni egy rövidke adrenalinlöketet, egy libabőrt, vagy bármit, aminek a hatására úgy érzem: úristen, ezt mindenképpen látnom kell, ide vele minél előbb.

Nem akarok kukacoskodni, távol álljon tőlem. De nálam ezt a hatást a Venom előzetese nem érte el.

Először is: nemigen történik benne semmi eget rengető. Másodszor: legalább egy atomvillanásnyi időre látni szeretném Venomot. Harmadszor pedig: mi ez, esti mese kisiskolásoknak?

Kutakodtam, keresgéltem, de egyelőre nincs hiteles információ a film korhatár besorolását illetően, annyit tudni (még tavaly nyárról), hogy a Sony az ‘R’ besorolást célozta meg, hogy ebből a végére mi valósul meg, azt egyelőre nem tudni.

Annyi azonban biztos, hogy az előzetes PG (nálunk 12-es karika) tartományba esett, ezen nagyon nincs is mit magyaráznom azt hiszem. Nem kaptuk meg a várva várt mélységet, na.

Na de nem szaporítom tovább a szót, katt a lenyílóra és lessétek meg az előzetest.

Venom - előzetes (katt és lenyílik)

Hogy a Sony a Pókember nélküli Pókember-univerzum első filmjében mit durrant majd, a tekintetben nagyobb most a káosz a fejemben, mint eddig. (másrészt kötve hiszem, hogy Pókember ne ugrana be egy kis cameora, de ez más kérdés). Remélem, hogy Hardy ezúttal (sem) nyúlt mellé, nem a név miatt vállalta el, hanem látott egy jól átgondolt, sötét koncepciót, ami egy nagy rendszer első építőköveként is megállja majd a helyét.
Én várom, bár október eleje még nagyon messze van (az USA premier október 5), ez az előzetes egyáltalán nem vette el a kedvem a filmtől. Ami ennél sokkal nagyobb baj, az az, hogy nem is hozta meg hozzá különösebben. Nektek mi a véleményetek a látottakról?

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

3 hozzászólás : "Venom – végre itt az előzetes"

avatar
Gloyva
Vendég
Gloyva

A ilyen jellegű előzetesekre van az angoloknak egy nagyon találó kifejezése: teaser trailer. Hát ez minden volt, csak teaser nem. Ettől függetlenül még nem mondom, hogy rossz film lesz, volt már példa olyanra is, hogy a teaserben ellőtték az összes puskaport, a film meg nagyot hasalt, pl. Acélember. Ami viszont a szinkront illeti, remélem, hogy nem ez lesz a végleges verzió. Aki hallotta már Hardy hangját, az mást el sem tud képzelni neki szinkronhangnak, mint László Zsoltot (Sötét Lovag – Felemelkedés).

BigZzzz
Vendég
BigZzzz

Allat egy film lesz tuti megnezem yessss