Oké, a Sony-nál nem szórakoznak, ezt már szeretem. Nem ülnek a babérokon, ha már náluk maradt a jog, akkor összehozzák a Venom filmet, ráadásul semmi kispályáskodás nem lesz itt kérdemszépen, a főszerepre ugyanis Tom Hardy-t sikerült megcsípniük.
Azt a Hardy-t, akire aztán végképp nem mondható, hogy egy izmos csekkel, meg pár nullával bármire rá lehet venni, szóval jó eséllyel valami olyan terve van a stúdiónak, amin már előzetesen látszik, hogy nagyot robbanthat. Mivel ez a felállás, így ugye már most tudjuk, hogy itt Eddie Brock-ra fog koncentrálni a sztori, hisz a Venom így nem lesz része az MCU-nak (ergo ne tessék számítani Spidey felbukkanására).

Hogy ez gond? Nos ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, ami engem illet, én azon az állásponton vagyok, hogy jobb nem is történhetett volna a filmmel, de biztos sokan másképp látjátok majd.

A Deadpool sikere után a legtöbben talán a szimbióta antihőst szerették volna a filmvásznon látni egy önálló film keretében – nos ez az álom most úgy tűnik, hogy tényleg valósággá válik, az üröm az örömben, hogy egyelőre arról még nem esett szó, hogy milyen típusú mozit terveznek.

Folytatják a Deadpool – Logan által kitaposott (igen sikeresnek tűnő) ösvényt, és nyers valójában, egy R besorolású vadulást tesznek le az asztalra, vagy inkább Marvelesen kölyökbarát lesz a Venom.

Nem, mondanotok sem kell, tudom jól. Az előbbinek örülnétek. Én is. Reméljük, hogy a Sony-nál is tudják, hogy mi kell a népnek.

Hogy Hardy mellett még kik tűnnek fel, arról egyelőre még nem szól a fáma, azt azonban már tudjuk, hogy a forgatókönyvet Scott Rosenberg, valamint Jeff Pinkner írják (nekik köszönhetjük például A csodálatos Pókembert, a Con Air-t, vagy épp a Tolvajtempót)

Sőt, már a rendező személye is megvan, nem más fogja dirigálni a Venomot, mint Ruben Fleischer, a Zombieland, a 30 perc vagy annyi se, illetve a Gengszterosztag rendezője.Ahogy írtam is, a Sony nem lazsál, a forgatás hamarosan kezdődik, a film pedig már jövőre (egész pontosan 2018 októberében) a mozikban is lesz.

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

Legyél te az első hozzászóló!

avatar