Itt a Szellemirtók: Az örökség előzetese

A 2016-os fiaskó után, ezúttal sikerül életet lehelni a klasszikusba? Spoiler: nagyon úgy néz ki, hogy igen.
Ahogy a Maffiózók előznényfilmjénél is hatalmas plusz löketet ad az, hogy Gandolfini fia játssza el a fiatal Tony Sopranot, úgy a Szellemirtók: Az örökség is hasonlóan szentimentális okok miatt valóban sikeres.

Mert hát valljuk be: a két Szellemirtók film sikeréhez nem csupán a remek színészek és a maga módján páratlan látvány (bár talán találóbb, ha hangulatot írok inkább) kellett, hanem az ezeket tökéletes egyveleggé gyúró és formázó Ivan Reitman is.

Nos, ezt az örökséget viszi tovább Jason Reitman, aki azonban bőven többet mondhat el magáról, mintsem csupán annyit, hogy a világhírű rendező fia, hisz már ő is letette a névjegyét nem egy zseniális mozival, lásd Juno, vagy épp az Egek ura.

A 2016-os, katasztrofális próbálkozás után az előzetest látva kijelenthetjük, hogy egy egészen másfajta koncepcióval lesz majd dolgunk, ami ugyan nem feltétlen idézi meg a két klasszikust (hisz egy poros kisvárosban járunk, a főszereplők pedig gyerekek), de nagyon úgy fest, hogy a Super 8 által kitaposott ösvényt követi Jason, ami szerintem egy ígéretes irány.

Nem is húzom az időt, lessétek meg az előzetest. (szokásos módon, a lenyílóra kattintva).

Szellemirtók: Az örökség - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)

Szóval akármennyire is keresi a szemem a hibákat, azt kell mondjam, hogy én elégedett vagyok a látottakkal, Paul Rudd és a srácok szerintem méltó módon felveszik azt a fonalat, és persze csak remélni merem, hogy a nagy öregek nem csak régi fotókon ugranak be egy kis cameora, hanem azért kapnak némi játékidőt.

A Szellemirtók: Az örökség a tervek szerint novemberben érkezik majd a mozikba, persze ha a pandémia addig közbe nem szól, de reméljük a legjobbakat.

Hogy ott leszünk az első vetítésen, az nem kérdés, igazából, csak egy dolog miatt izgulunk: hogy vajon titokban rá tudták-e venni Rick Moranist egy icpici cameora, mert ha igen, akkor garantált a libabőr.
Nektek hogy tetszett az előzetes? Várjátok a filmet? Írjátok meg hozzászólásban a véleményeteket.

6
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KonyakbuksiHápéZoliCody Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

P.Bajusz
Vendég
P.Bajusz

A bemutatóból egyelőre jó indulásnak tünik.

De ha ezt is teleteszik a mostanában divatos PC baromságokkal, akkor ugyanúgy megbukik, mint az előző.

Cody
Vendég
Cody

Hűűű ez nagy meglepetés! Még csak nem is reméltem, hogy lesz folytatása a sorozatnak a lánybandás rész után.
Osztom az előzetesről fentebb leírtakat és alig várom, hogy a mozivásznon forgassák végre!

Zoli
Vendég
Zoli

Sajnos nem találtam az IMDB-nél a szereposztásban Moranist… pedig tényleg jó lenne 😀

buksi
Vendég
buksi

Azért ez már egy igencsak koros előzetes, nagyon kicsit kibővítve.

Konyak
Vendég
Konyak

Szkeptikus vagyok, szinte mindenki benne van a filmben akinek benne kell lenni, de ha csak feltűnnek 1 percre integetni akkor felesleges. A legnagyobb probléma pedig Harold Ramis hiánya ,sajnos ő igazoltan van távol, zseniális volt amíg élt és ezt sok filmben bizonyította , általában nem mint színész.