A Star Wars gépezet nem áll le – a rajongók persze örülhetnek, noha az elmúlt filmek termését tekintve erősen megoszlanak a vélemények, s míg az egyik szemük sír, a másik azért még nevethet, hisz nem telik el úgy év, hogy új kaland nélkül maradjanak.
Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen májusban érkezik a Solo: Egy Star Wars-történet. Ez idáig még rendben is van, örömteli hír, de ahogy teltek-múltak a hónapok, úgy lett egyre szövevényesebb a film készítését körülölelő történések sora, s a stúdió hallgatása nem sok jót sejtetett.

A csend azonban sosem tart örökké – most sem történt másképp. Eljött a Super Bowl hajnala (bár ez nézőpont és földrész kérdése), s a marketinggépezet működésbe lendült. Kaptunk egy rövidebb, majd egy hosszabb előzetest is, s most elérkezett a pillanat, amikor végre magyarul is megcsodálhatjuk másfél percben, hogy nagyjából hogyan fest majd a Solo film és mit tudott Ron Howard és a stábja összehozni.

Egy dolog biztos: a Rian Johnson által okozott csalódás még ott él a fanokban, így ez egy remek lehetőség lenne kiköszörülni azt a bizonyos csorbát.

Hogy ez sikerül majd? Nos arra májusig még várni kell. Az azonban nagyjából már ez alapján a másfél perc alapján is belőhető, hogy nagyjából mire számíthatunk. Lessétek meg a trailert, katt a lenyíló sávra.

Solo: Egy Star Wars-történet - előzetes (katt és lenyílik)
Nem is ragozom tovább, inkább kérdezek: nektek mi az első benyomásotok? A látottak alapján jó lesz a Solo: Egy Star Wars-történet?

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

4 hozzászólás : "Solo: Egy Star Wars-történet – itt a magyar trailer"

avatar
slx
Vendég
slx

Ez már csak egy gagyi disney film… engem nem fogott meg ez a bemutató.

Joe
Vendég
Joe

Vannak jó dolgok a trailerben, de ez az átkozott minimalista környezet… Ez az új részek átka. Hiányoznak a színes, fantasztikus helyszínek, lények, szereplők. Egy-egy zárt teret kapunk azért tisztességesen berendezve, de azon kívül csak nagy, üres, havas, sziklás vagy éppen sivatagos tájat ami bárhol lehet. Akár még egy Attenborough filmben is… Csak Lucas tudott hangulatot teremteni?
Azért még bízok és várok. Ha Solo szarkasztikus humorát eltalálják, akkor nagy baj nem lehet.

retinafan
Vendég
retinafan

Már várom amikor amikor az ügyeletes marketing mantra kimondja: a klasszikus részeket remake -lni kell. Bruha-ha-ha. Ezeknek csak a pénz számít, nem a rajongók. A legjobb SW történés amiben részt vehetsz valamiben az a Dark Forces II : Jedi Knight volt.

Karfiol
Vendég
Karfiol

Üdv…, Jó estét!
Nos, nekem tetszik a trailer, a látvánnyal nem lesz baj……….., és ha már “melléktörténet”, akkor a “Zsivány Egyes”-t tekintve, remek szórakozás elébe nézünk!
A színészekről csak annyit, hogy én adok időt ezeknek a “srácoknak”, hogy megmutathassák, alkalmasak-e valamire! (Bár, lehet, ezt nem egy Star Wars-ban kellene tesztelni)
Daenerys 🙂 egy gyönyörű lány és már majdnem a tökéletességet súrolja Khaleesi-t játszva……de hadd legyek kritikus picit…….., többre én nem számítok!!!Lásd: Terminator-sok 🙂
Várjuk nagyon a filmet……megkockáztatom, hogy tuti jó lesz…:)…!!!
További jó estét és munkát Nektek!!!
K.