Shadow of the Tomb Raider – már nem kell sokat aludni

A nagy sikerű TombRaider-sorozat immáron a tizenkettedik részéhez érkezik majd el a Shadow of theTombRaider címmel ellátott, megjelenésre váró kiadásával. A játék folytatása lesz a 2013-as Tomb Raidernek és a Rise of the Tomb Raidernek is, amelyekben szintén páratlan izgalmaknak lehettünk részesei Lara Croft társaságában.
Az újabb kiadásban most elkísérhetjük majd az ifjú hősnőt élete egyik legmeghatározóbb pontjára: amikor is tombraiderré válik.

A fiatal felfedezőnek számtalan akadályon, kihíváson és ellenfélen kell majd átverekednie magát, hogy eljuthasson majd végül az áhított kincsekig – de azt már szerencsére a sorozat korábbi kalandjaiból tudhatjuk, ezt a lányt nem kell félteni a rázós feladatoktól!

A maja apokalipszis közeledtével sötét árnyék vetül az emberiség jövőjére, a nyomok ráadásul látszólag az apjához vezetnek – Lara bőrébe bújva kell majd megakadályozni az apokalipszist és megfejteni az újabb rejtélyt.

A játék eseményei alatt ezúttal sem lesz hiány akcióból – a dzsungelben számtalan veszedelmes és váratlan akadály várja a játékosokat, amelyeknek csapdáiba igen könnyű belesétálni.

A játékosok beúszhatnak majd különleges, rejtett barlangokba, hogy újabb titkos helyekre bukkanhassanak, használhatnak változatos eszközöket a rejtőzésre és megismerhetik igazán mélyen az erdő titkait – a túlélés kulcsa, hogy eggyé válj a környezettel. Az őserdei kihívásokon túljutva még szembe kell majd szállni a sötét sírok csapdáival és titkaival is – mindazok, akik valaha itt temetkeztek, gondoltak a jövőre is, s eszükben sem volt megkönnyíteni a sírrablók dolgát.

A Shadow of the Tomb Raider mindezeken túl a sorozat mindeddig legnagyobb felfedezhető és bejárható játékterével várja majd a vállalkozó szellemű sírrablókat.

A játéksorozat első része 1996-ban látott napvilágot, s osztatlan sikert aratott a játékosok körében. Az azt követő részek ezután már könnyedén vonzották a rajongói szíveket, habár az első megjelenés sikerét egyik sem tudta felülmúlni már.

A grafika és a játékmenet az idő előrehaladtával egyre inkább fejlődött. A második részben lehetett először járműveket használni, a bejárható területek egyre nagyobbá váltak, ezzel újabb és újabb különleges kihívásokat kínálva a játékosoknak. A hatodik résztől kezdődő nextgen játékok már a legmodernebb fejlesztéseket tartalmazták, így újabb lehetőségeket adva a játékosoknak a kalandok során, hogy szembeszálljanak az új fenyegetésekkel.

A 2015-ben megjelent legutóbbi rész, a Rise of theTombRaider már Szibériába is elkalauzolta a játékosokat, izgalmas kiegészítőivel pedig sokáig nyújtott élvezetes kikapcsolódást.
Az ezt folytató Shadow of theTombRaider szeptemberben érkezik, hogy újra elvarázsolja a fanokat egy izgalmas játékra.

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..