Június óta együtt ünnepelhet a játékos társadalom az Ubisofttal: 30 éves fennállásuk alkalmából időről-időre megleptek minket egy-egy játékkal, amit egy korlátozott ideig ingen behúzhattunk. Ami igazán nagy meglepetés volt, a inkább az, hogy a címek közt találhattunk aránylag újakat is (pl. a The Crew), ami azért egy ilyen akcióra nem feltétlen jellemző.

Jelen pillanatban a Far Cry: Blood Dragon van terítéken, de már nem sokáig, hiszen ahogy írtuk is, a Mikulás elviszi magával a puttonyában az ajánlatot december 6-án. Hetedikétől azonban egy újabb játék várja, hogy a kollekciónk része legyen, méghozzá -nem túl nagy meglepetés, de annyi baj legyen- az Assassin’s Creed III.

Kicsit ugyan sajnálatos, hogy pont ez az epizód került be a sorozatból -mert lássuk be, nem ez volt a legjobban sikerült darab-, no de ajándék lónak ugye ne nézzük a fogát, akármilyen szőrszálhasogatóak is vagyunk, ez akkor is egy szép gesztus és örülünk neki.

Hát még annak, hogy az Ubi ezzel még nem ért végére az évfordulós meglepetéseknek, ugyanis egy kalendáriummal is kedveskedik a felhasználók számára, ahol 30 napon át minden nap nyithatunk egy kis ablakot és kapunk cserébe valami ajándékot.

Akik szeretik a karácsonyi meglepetéseket, azok most ne olvassanak tovább, mert ellőjük a 30 megszerezhető jutalmat – hanem egyszerűen csak kattintsanak ide és kezdjenek bele az önfeledt nyitogatásba.

Szóval a 30 ajándék a következőkből áll, sorban ezeket kapjuk az egymás utáni napokon:

1: Rayman Classic on mobiles, 2: 30% off selected Ubisoft games, 3: Exclusive Collection of E3 2016 Cards, 4: UBI30 Logo Animation Exclusive GIF, 5: For Honor GIFs, 6: UBI30 360 Images, 7: Just Dance Greeting Card, 8: Ubisoft DIY Paper Advent Calendar, 9: Steep Wallpaper, 10: Exclusive Digital Posters from E3 2016, 11: Rabbids Holiday Goodies, 12: WWW Wallpaper, 13: Ubisoft Cocktails Recipes, 14: Assassin’s Creed 3 on PC, 15: Ubisoft Wrapping Paper, 16: 300 Game Giveaway, 17: Watch_Dogs 2 Wallpaper, 18: Ubisoft Gift Tags, 19: Ubisoft Dessert Recipes, 20: Ghost Recon GIFs, 21: Wallpaper for Mobile, 22: Prince of Persia on PC, 23: Rayman Legends on PC, 24: Splinter Cell on PC, 25: The Crew on PC, 26: Rayman GIF, 27: Steep GIF, 28: Exclusive 2017 Digital Holiday Cards, 29: Ubi30 Wallpaper, 30: Ubisoft Holiday Decorations

Minden különösebb körberajongás nélkül is nyugodtan mondhatom, hogy az Ubisoft igazán kitett magáért a harmincadik évfordulójuk alkalmából, legalább még egyszer ennyit kívánunk nekik (legalább), csak annyi kérésünk lenne, hogy végre szokjanak le a túlcicomázott trailerekről, az átverős E3-as bemutatókról.


Ja igen: ha esetleg nem futottátok volna végig a fenti listát, akkor szólunk, hogy ha esetleg lemaradtatok volna a The Crew ingyenes beszerzéséről, akkor 25. napon -de csak egy napig- lehetőségetek lesz pótolni ezt. Gyűjtögetésre fel!

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

25 hozzászólás : "Nem áll le az Ubisoft: 30 nap, 30 ajándék!"

avatar
Pepi
Vendég
Pepi

Sziasztok!

Szóval, ha jól értem akkor, ha begyűjtöm ezeket, jelen esetben mondjuk az első nap nekem a Rayman Classicot, de nem most akartom felhasználni, akkor később is ingyenes lesz?

Heizer Dominik
Vendég
Heizer Dominik

Hali ! Szerintem nem , mert ez csak erre az évre vonatkozik , szerintem jövőre nem lesz jó….

Márk
Vendég
Márk

Az Assassin’s Creed III nem volt a legjobban sikerült darab?
Remélem ez valami vicc 😀

Mennyi az idő??Pakojjá kíí
Vendég
Mennyi az idő??Pakojjá kíí

Nekem pont, hogy az AC3 tetszett a legjobban. Haytham Kenway pedig elférne egy James Bond film “főgonoszaként” is!

Puklee
Vendég
Puklee

Nem ismerem az AC sorozatot csak az 1 részt.. de azt hiszem játszottam a 3. résszel kicsit.. nem tudom melyik részt tartják a legrosszabbnak, de ha azt adnák se érdekel mert ajándékba adják.. Nem köteles a kiadó semmit sem adni.. szóval ez valami vicc és hasonlók helyett örülni kellene… mert sok kiadó ennyit sem tesz meg.. Másrészt a felhasználó sem köteles elfogadni az ajándékot ilyen egyszerű a dolog

Anonim
Vendég
Anonim

Nem vágom az angolt, mit is írnak itt a promóciós oldalon?

Petur
Vendég
Petur

Hol tudom letölteni az ingyen játékokat?

Géza
Vendég
Géza
Ez az egész Ubi 30-as kampány a cég jófejségére utal, bár PR szempontból is rájuk fért már egy pozitív hangulatkeltés is, hogy elfelejtsük a sok bugos meg downgradelt cuccot amit eddig kiadtak. Ez a 30 napnyi ajándék nem rossz ötlet, bár a legtöbb cucc totál fölösleges. Kb. senkit nem érdekelnek ajándék GIF-ek, wallpaper-ök meg Ubisoft receptek (WTF?!)… Az egész akcióból az AC3, ami valószínűleg a decemberi ingyen játékuk meg a régebbi ubi 30-as játékok érnek valamit. Nem tudom, hogy elírás-e, de pl. örülnék a Rayman Legends-nek, mert ingyen korábban az Origins-t adták. Meg persze a 16. napi 300 db ingyen… Tovább is van (hozzászólás lenyitása) >>>
Lexter
Tag
Lexter

Kár, hogy nem júniusban tudtam ezt meg, hogy havi 1 játék ingyenes! *-*
Jipíííí kalendárium! Kár, hogy az utolsó 4 napjáról lemaradok, de szerencsére nincs közöttük játék! 😀 Mivel a játék nov. 24-től kezdődött és dec. 23.-ig tart.

Lexter
Tag
Lexter

Javítom: nem maradok le az utolsó 4 napról, mert egyszerre több napot is lehet nyitni, annak aki csak most csatlakozott.

Aizen
Vendég
Aizen

Teljesen jó szándékú a ubisoft még az első nyitásnak örültem is DE most komolyan eddig 1 játék volt az is mobil-ra aztán a többi mind gif, háttérkép meg egyéb ilyen “hülyeségek” szóval azért ha kihagyja az ember nem veszít vele sokat .
Reménykedem benne talán a vége fele karácsonykor az ubi kicsit bővebb kezű lesz .

Hegedüs Zoltán
Vendég
Hegedüs Zoltán

ÜDV! Annyi kérdésem lenne , hogy ha mondjuk csak ma kezdem el nyitogatni az ajándékokat , akkor még az én szemszögemből nézve 30 nap vagy az ajándékozás kezdete óta számított 30 nap ?
Ja , és ha mondjuk én csak a The Crewot szeretném akkor megtehetem , hogy csak azt a játékot nyitom ki , vagy ki kell nyitnom az előtte lévő 23-at , hogy megkaphassam ?
VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

LUL
Vendég
LUL

Üdv!
Igen. Ahányadika van azt kell kinyítnod, de akár 7 nappal is előre ugorhatsz, ha épp nem lenne rá lehetőséged, hogy kinyisd, szóval ezt bármikor megteheted. 🙂 Ennek értelmében a The Crew-et már a hónap 18. napján is kinyithatod

Blonde
Vendég
Blonde

Sziasztok!

Ha jól értelmezem ezt itt, akkor dec 25.-n ingyen lesz egy teljes verziós the crew játékom, ha kinyitom a kis ablakot?

Robert
Vendég
Robert

Hát nekem már 3. napja nem engedi kinyitni a 2.-at.

....
Vendég
....

Miért engedné? Örülj neki, hogy előre tudsz ugrani pár napot… Legalább ezt engedik, ha a közeljövőben nem lenne rá lehetőséged. Ha pedig lekésted az előzőket akkor így jártál. Hidd el, másnak sem engedi.

Anna
Vendég
Anna

Miért nem lehet már kinyitni a 22-est?

TJ
Vendég
TJ

Jó nagy szívás lett a vége. Több, mint egy éve nincs időm játszogatni, majd két ünnep között. Megnéztem a listát, 22 letöltöm a Prince of Persia játékot. Tölteném, de nem tudom. Azért jó nagy szívatás, hogy a cikk elején nem lett kiemelve, hogy nem a decemberi naptárat látjuk, hanem 30 napot dec 24-től visszafele. Így minden lejárt, ami jó lett volna. Mérhetetlenül csalódott vagyok. Többször megnyitottam a naptárat is, de semmi nem utalt a novemberi kezdetre. Jobban esett volna, ha nem is veszem észre a cikket, mert így szimplán dühítő.

SAnyi
Vendég
SAnyi

Üdv mindenkinek! Nekem pl nem engedte letölteni az ingyenes játékokat. 1-2 db sikerült megszereznem de utána eltűnt uplay fiókból . LOL ez az ubisoft.

wpDiscuz