Ez itt a vég: 28 millióért kelt el egy McNuggets

Biztos közületek is sokan 9gageznek rendszeresen, és kívülről fújtok minden trendet.
Szóval ismerős lesz a fajta mém, amikor mutatnak egy szomorú, letört alakot, valami olyasmi szöveggel, hogy ez vagy te a 10 órás műszak után, miközben azon gondolkozol, hogy a Twitch-en a csaj egy este megkeresi a féléves kereseted.

De hát az élet már csak ilyen, egyszer fent, egyszer lent, néha több jut a jóból, néha több a nehézségekből.

Vannak könnyen szerzett pénzek, vannak amikért kőkeményen meg kell dolgozni. Vannak, akik beleszületnek a jóba és vannak, akiknek keserves nehézségek árán kell kikaparni a gesztenyét.

Vannak, akik ugye rég bevásároltak bitcoinból és mára már nyugdíjba vonultak. Utólag ugye könnyű okosnak lenni, nem az a mutatvány, hanem amikor előre tudjuk, hogy miből lesz a cserebogár, meg az ajándék milliók.

Én ezt mind értem, sőt, alapvetően el is fogadom.

De amikor elérünk arra a pontra, hogy este itthon, a kőkemény 8 óra meló után azon kell agyalnom, hogy vajon múlt héten, amikor Mekizni voltunk, akkor nem küldtem-e le a gyomromba egy pesti garzon árát, akkor azért az is bevillan az agyamba, hogy valami nagyon nincs rendben a világgal.

Mert engedjétek meg, hogy mutassak nektek egy képet.

 

Ha most azon agyalsz, hogy ez vajon egy kisütött McNuggets-e egy Ikea-s zacskóban, akkor a válaszom egy határozott igen. Ez egy darab csirke, amit a Mekiben vettek, és hát vitathatatlanul hasonlít az oly nagy sikernek örvendő Among Us nevezetű játék karaktereire.

Ezt a félelmetes hasonlóságot a szerencsés – és éhes – vevő is felfedezte és ellenállt a gyomorsava hívó szavának, s ahelyett, hogy elfogyasztotta volna a csibehusit, inkább feltette Ebay-re, hátha egy Among Us fanatikus lecsap rá.

A licit pedig beindult és az idő múlásával meg is közelítette a százezer dollárt.

Százezer dollár. 28 és még fél millió forint. Itt zárult a licit.

Ízlelgessük, számoljunk, ki mennyit melózik ennyi pénzért. Még szerencse, hogy holnap szombat, mert lehet, hogy nem is mennék be a melóhelyre, helyette egyenesen a Mekibe indulnék.
Így van ez. Mindenesetre ha így járnátok és találtok egy hasonló csirkefalatot, akkor jól gondoljátok meg, hogy meghirdetitek-e eladásra, nehogy úgy járjatok, mint ez a másik hirdető… és a végén még ilyen aprópénzért elkótyavetyéljétek.

Valami nincs rendben a világgal.

7
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
VeddmegaszaromistebalfaszA K-pop jóP.BajuszMátéPéter Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Lényegtelen
Vendég
Lényegtelen

Ez beteg. Ha tényleg igaz, hogy van ilyen szánalmas, elkorcsosult barom ember, aki ilyen baromságra ad ki pénzt, és nem jut eszébe, hogy például beteg gyerekeken segítene ezzel a pénzel, azt szerintem lapáttal kellene eltávolítani erről a bolygóról (agyon csapni). Ez undorító, meg az a réteg is, aki erre (úúú de cool) reagál.

Péter
Vendég
Péter

Egyetértek a cikkben kifejtett véleményeddel. Annyit fűznék hozzá, hogy engem mindig is kiidegeltek azok az egyének, akiknek annyi pénzük van, hogy konkrétan nem tudnak mit csinálni vele. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert sokan a gazdagok közül tisztességes munkával szerzik a vagyonukat. De ez kurvára nem igaz minden, luxuskörülmények között élő emberre, sőt, pont azok szokták szórni a pénzt, akik nem csináltak érte semmit vagy szinte magától jön a della. Na én az ilyeneket tudom nagyon utálni amiatt, hogy szinte bármit megtehetnek úgy, hogy a pénzükért még csak meg sem dolgoztak rendesen. Amit meg végképp nem bírok felfogni az az, hogy… Tovább is van (hozzászólás lenyitása) >>>

Máté
Vendég
Máté

A világ olyan lett, mint ez a csirkehús: eleinte úgy tűnik, sokat ér, de két nap múlva megromlik, bepenészedik, romlottá válik és nem fog kelleni senkinek.

P.Bajusz
Vendég
P.Bajusz

Ki is fizették, vagy csak licitáltak rá? Mert az utóbbi kb. annyi erőfeszítés, mint egy segítségre szoruló ember sztoriját lájkolni a fészbukon.

A K-pop jó
Vendég
A K-pop jó

Szeretném kiegészíteni az infót, hogy ez a különleges McNuggets egyébként “BTS Menü”-ből került elő. A BTS egy nagyon népszerű koreai fiúbanda. Szóval ez egy extrán értékes multi-brand kincs.

trackback

[…] 100.000 dollárért kelt el az Among US figurára hasonlító McNugett […]

Veddmegaszaromistebalfasz
Vendég
Veddmegaszaromistebalfasz

Sokan nem tudják, de a gazdag emberek között van a legtöbb retardált.