Úgy látszik, hogy örömteli napokat élünk: a nagy kiadók egymást licitálják túl a nagyvonalú ajánlataikkal. Nemrégiben még épp arról számoltunk be, hogy az Ubisoft ingyenessé tette az alig több, mint másfél éve megjelent The Crew-t (jó, csak az alapjátékot, na de akkor is), most nyakunkon a következő örömteli hír.

Mégpedig az, hogy a nem kimondottan a fair húzásairól ismert Electronic Arts kiadó, azok után, hogy ingyenessé tette Xbox platformon az összes eddig megjelent Battlefield 4 kiegészítőt, mától ebben a kegyben a Playstation és a PC tulajdonosokat is részesíti. Nem ez az első ilyen eset, ne firtassuk a dolgot, inkább csak örüljünk a lehetőségnek.

Hogy pontosan miről is van szó? A dolog pofonegyszerű.

Egészen szeptember 19-ig mindenféle ellenszolgáltatás nélkül letölthető tehát a China Rising, a Second Assault, a Naval Strike, a Dragon’s Teeth valamint a Final Stand is. Túl sokáig ne gondolkodjatok, mert mindössze pár napig él az akció, tekintve hogy egy-egy DLC ára 4-5 ezer forint körül mozog, ha eddig csak az alapjáték volt meg, most elég sokat tudtok spórolni.

Természetesen ha begyűjtitek a DLC-ket, akkor azok már örökre a tiétek, korlátozás nélkül.

Hogy ezzel csak kedveskedni akar az EA (igen, ha leírom, úgy már nekem is elég furcsán hangzik), vagy csak még egyszer utoljára megpróbálja egy kicsit felpörgetni a negyedik epizódot mielőtt október 21-én útjára engedi első világháborús szörnyét, azt nehéz eldönteni.


Mindenesetre ahogy az egyik kedvenc filmemben elhangzott: ami megéri… az megéri.sav5-01

 • Laczko Janos

  Hol Lehet letölteni a Battlefield 4 Kiegészítőket.. Köszönöm.

 • georgedragon

  Ott ahol a BF4-et is… ahol regisztráltál.. ha valódi a játékod.. ORIGIN-en..

  Ingyenes minden BF4 kiegészítő.. mert a szervereken már elszórva játszanak emberek.. tehát ha mindenkinek elérhető az összes kiegészítő, talán egymásra találnak.. ez is értékmérő.. milyen jó játék a BF.. irónia volt..

  Gagyi játék 2hektáros pályák.. ócska sniper leszed a spawnon egyből.. a BF4 csak egy olcsó remake-je a BF3-nak.. ami szintén ingyenes volt.. csak a full játék..
  A BF1-et elnézve, nagyokat nevetek, hogy ezzel az agyon HÁJPOLT f*staliga játékkal akarták lenyomni a CALL OF DUTY SZÉRIÁT ??

  Lehet a blog írója szerint jobb a BF1 és ez a befutó.. csak várjuk már meg míg kijön az IW COD rész.. és lealáz minden FPS-t.. főleg a COD4 MW-remake is..

  • Yo

   Először is, mielőtt vélemény nyilvánítok leszögezném, hogy mind Battlefield, mind CoD játékokkal játszok általában, és nem vagyok egyik tábor fanatikusa sem. (annyira mint te a CoD-nak)

   De Úúúúúúúúristen, ezt a CoD istenítő atombaromságot te elhiszed amit leírtál ide???
   Black Ops 2 óta nem csináltak értelmes CoD-ot, ami számomra tetszett volna.
   Csak nyomják le az ember torkán a DLC-ket.
   Multiplayer? Csalók gyülekezete (nyilván BF is)
   Singleplayer? 4-5 óra, egy estés szórakozás 15 ezerért.
   CoD vagy BF alázza a másikat? Hát egyik sem teszi magasra a lécet!!
   Amint kijön a következő széria a játékokból, az előző rész azzal a lendülettel le van sz*rva, játékosaival együtt, fogd be a szád és vedd meg az újat hozzáállással.

   Ingyen adja / adta a BF4 DLC-ket, BF3-at ?? Örülj neki! CoD-nál mikor volt valami ingyenes?? Steamen a Call of Duty® 6 ezer Ft, CoD 4 – /3 ezer/ CoD mw2 / 3 ezer /. Miről beszélünk?? 2006-2009-es játékok. Bele gondolni is szégyen…
   Remakelik a Cod4-et? Újat nem tudnak kitalálni? Vegyünk ki a szemétből egy játékot és adjuk el nekik megint jó pénzért, de olyan legyen amit sokan szerettek és akkor még többen veszik meg. Mert úgyis megveszi a sok h*lye.

   Téged idézve BF-ről: ” 2hektáros pályák.. ócska sniper leszed a spawnon egyből” , teljesen igazad van, (de azért (is) vannak squadok, hogy ne csak bázisra tudj spawnolni.).
   Kiegészíteném azzal, hogy mellette szét kempeli magát sniperrel, tankal. Helikopterből ki nem szállna, még véletlenül se, hogy azt csinálja ami a játékmód értelme lenne, mert csak a K/D ratio a lényeg. Ennek egy része CoD-ra is igaz.

 • 1234

  georgedragon Te most aztán nagyon nagy okosságot mondtál :DDDDDDDDDD van akinek a BF multi jön be, valakinek meg a CoD, attól még hogy Te írtál 2 “okosságot” a BF ről nem lesz szar játék.
  Viszont poén, hogy még mindig vannak ilyen esztelen emberek akik ezzel szórják az igét, hogy a BF így szar meg úgy szar, a CoD az isten 😀 mintha a Pes meg a FIFA vita nyílna meg újra, vagy AMD-Intel.
  De egyáltalán…ebben a cikkben mi a rák köze van a CoDnak ehhez? :DD

 • krakatit

  De jó, hogy mire feldobja a gép reklámként ezt a fantasztikus hírt, már rég lejárt… Valaki remekül állította be kereső motort rajta… :-/

 • Csak ÉN

  Jah , én is csak ma találtam meg a linket így szart sem érek vele 🙂
  Valahogy túlélem majd, eddig se játszottam vele ezután se fogok. BF 3 megvan nekem az is tökéletek arra, hogy néha ügyeskedjek.
  Sziasztok.