Úgy látszik, hogy örömteli napokat élünk: a nagy kiadók egymást licitálják túl a nagyvonalú ajánlataikkal. Nemrégiben még épp arról számoltunk be, hogy az Ubisoft ingyenessé tette az alig több, mint másfél éve megjelent The Crew-t (jó, csak az alapjátékot, na de akkor is), most nyakunkon a következő örömteli hír.

Mégpedig az, hogy a nem kimondottan a fair húzásairól ismert Electronic Arts kiadó, azok után, hogy ingyenessé tette Xbox platformon az összes eddig megjelent Battlefield 4 kiegészítőt, mától ebben a kegyben a Playstation és a PC tulajdonosokat is részesíti. Nem ez az első ilyen eset, ne firtassuk a dolgot, inkább csak örüljünk a lehetőségnek.

Hogy pontosan miről is van szó? A dolog pofonegyszerű.

Egészen szeptember 19-ig mindenféle ellenszolgáltatás nélkül letölthető tehát a China Rising, a Second Assault, a Naval Strike, a Dragon’s Teeth valamint a Final Stand is. Túl sokáig ne gondolkodjatok, mert mindössze pár napig él az akció, tekintve hogy egy-egy DLC ára 4-5 ezer forint körül mozog, ha eddig csak az alapjáték volt meg, most elég sokat tudtok spórolni.

Természetesen ha begyűjtitek a DLC-ket, akkor azok már örökre a tiétek, korlátozás nélkül.

Hogy ezzel csak kedveskedni akar az EA (igen, ha leírom, úgy már nekem is elég furcsán hangzik), vagy csak még egyszer utoljára megpróbálja egy kicsit felpörgetni a negyedik epizódot mielőtt október 21-én útjára engedi első világháborús szörnyét, azt nehéz eldönteni.


Mindenesetre ahogy az egyik kedvenc filmemben elhangzott: ami megéri… az megéri.

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

6 hozzászólás : "Mától minden Battlefield 4 kiegészítő ingyenes"

avatar
Laczko Janos
Tag
Laczko Janos

Hol Lehet letölteni a Battlefield 4 Kiegészítőket.. Köszönöm.

georgedragon
Vendég
georgedragon
Ott ahol a BF4-et is… ahol regisztráltál.. ha valódi a játékod.. ORIGIN-en.. Ingyenes minden BF4 kiegészítő.. mert a szervereken már elszórva játszanak emberek.. tehát ha mindenkinek elérhető az összes kiegészítő, talán egymásra találnak.. ez is értékmérő.. milyen jó játék a BF.. irónia volt.. Gagyi játék 2hektáros pályák.. ócska sniper leszed a spawnon egyből.. a BF4 csak egy olcsó remake-je a BF3-nak.. ami szintén ingyenes volt.. csak a full játék.. A BF1-et elnézve, nagyokat nevetek, hogy ezzel az agyon HÁJPOLT f*staliga játékkal akarták lenyomni a CALL OF DUTY SZÉRIÁT ?? Lehet a blog írója szerint jobb a BF1 és ez a… Tovább is van (hozzászólás lenyitása) >>>
Yo
Vendég
Yo
Először is, mielőtt vélemény nyilvánítok leszögezném, hogy mind Battlefield, mind CoD játékokkal játszok általában, és nem vagyok egyik tábor fanatikusa sem. (annyira mint te a CoD-nak) De Úúúúúúúúristen, ezt a CoD istenítő atombaromságot te elhiszed amit leírtál ide??? Black Ops 2 óta nem csináltak értelmes CoD-ot, ami számomra tetszett volna. Csak nyomják le az ember torkán a DLC-ket. Multiplayer? Csalók gyülekezete (nyilván BF is) Singleplayer? 4-5 óra, egy estés szórakozás 15 ezerért. CoD vagy BF alázza a másikat? Hát egyik sem teszi magasra a lécet!! Amint kijön a következő széria a játékokból, az előző rész azzal a lendülettel le van… Tovább is van (hozzászólás lenyitása) >>>
1234
Vendég
1234

georgedragon Te most aztán nagyon nagy okosságot mondtál :DDDDDDDDDD van akinek a BF multi jön be, valakinek meg a CoD, attól még hogy Te írtál 2 “okosságot” a BF ről nem lesz szar játék.
Viszont poén, hogy még mindig vannak ilyen esztelen emberek akik ezzel szórják az igét, hogy a BF így szar meg úgy szar, a CoD az isten 😀 mintha a Pes meg a FIFA vita nyílna meg újra, vagy AMD-Intel.
De egyáltalán…ebben a cikkben mi a rák köze van a CoDnak ehhez? :DD

krakatit
Vendég
krakatit

De jó, hogy mire feldobja a gép reklámként ezt a fantasztikus hírt, már rég lejárt… Valaki remekül állította be kereső motort rajta… :-/

Csak ÉN
Vendég
Csak ÉN

Jah , én is csak ma találtam meg a linket így szart sem érek vele 🙂
Valahogy túlélem majd, eddig se játszottam vele ezután se fogok. BF 3 megvan nekem az is tökéletek arra, hogy néha ügyeskedjek.
Sziasztok.

wpDiscuz