Ezaz!: érkezik a Justice League (Igazság Ligája) rendezői változata

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nektek mi lesz a reakciótok erre a hírre, én mindent összevetve azt hiszem hogy nagyon örülök.
Emlékszem 3 évvel ezelőtt már jócskán csökkent várakozással álltam neki Snyder újabb DC mozijának, s bár különösképp nem voltam előítéletes, amit kaptam, az még így is egy erős csalódás volt. Sokáig ment is a vitatkozás baráti körben, na meg fórum(ok)szerte, hogy hol is volt a hiba az Igazság Ligájában.

Talán tényleg a stúdió, meg a vágás? A rendezőcsere? Talán nem is Snyder (vagy Whedon) rontotta el?

Aztán a vihar nagyjából elült, a DC is rendesen kiköszörülte a csorbát azóta, hisz a 2018-as Aquaman és a 2019-es Shazam! is jóval nagyobb siker lett, már ami a kritikusokat, meg a nézői véleményeket illeti. (hisz a pénztáraknál a Justice League is helyt állt, bár a nagyjából 650 milliós bevételnél azt biztos, hogy többre számítottak a stúdiónál).

Szóval tényleg lehet, hogy nem is Snyder (Whedon) rontotta el? Hiszen ő szállította a Holtak hajnalát, a 300-at, a Watchmen-t… hogy futhatott bele egy ilyen katyvaszba?

De úgy tűnt, hogy a választ erre a kérdésre sosem fogjuk megkapni, hisz volt egy TC, azzal kellett beérnünk és a rendezői változatra szinte semmi esély nem mutatkozott, pláne ahogy telt az idő, úgy tűnt egyre lehetetlenebbnek hogy valaha megszületik a film azon változata, amilyennek Snyder eredetileg megálmodta.

Most viszont jött a hír, hogy egy olyan összefogás történt, amire nagyon ritkán van példa: tetemes összegből (A Hollywood Reporter 20 és 30 millió közötti számokról ír) elkészül a rendezői változat, aminek a nyers változata már kész is van és a stúdiófejesek már meg is tekintették Snyder társaságában.

A – hírek szerint – nagyjából 4 órás anyag jó része egyelőre még speciális effektusoktól mentes (így már értitek, hogy mire is kell az a halom pénz) és egyelőre még az sem letisztázott, hogy a végeredmény majd egy jó hosszú film lesz, vagy valamilyen minisorozat formájában tekinthetjük meg.

De ennek talán nincs is igazán jelentősége (bár ha őszinte akarok lenni, akkor én mindenképpen a hosszú film formátumra szavaznék), a valóban fontos az, hogy végre láthatjuk és ha igazak a kiszivárgott pletykák, akkor egy merőben új élményt kapunk majd, egy szinte új filmet – igen, még mi is, akik látták anno a moziban.

A film valamikor 2021-be érkezik majd az HBO Max-ra, szóval a Warner mellett az HBO-nak is jár a köszönet azért, hogy ez a szinte csoda végül tényleg megtörténhet.
Nektek mi a véleményetek, reakciótok? Örültök neki, hogy elkészül az Igazság Ligája rendezői változata? Hiszitek, hogy a film végre olyan formát ölt, amilyet mindig is megérdemelt volna?[fb_button]

7
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AttilajouHápédunpeal1waerx Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

shazam
Vendég
shazam

Snyder ? mégis hogy ? mikor visszavonult a munkától lánya öngyilkossága okán és a stúdió a marvel dedóból behozta helyette Joss Whedont aki teljesen felülírta Snyder ötleteit. Azért lett gagyi mert Joss Whedont elszarta az egészet. A DC komorságának nem áll jól a vicceskedő marvel mese felling. Most viszont az eredeti Snyder féle verziót kapjuk meg.

István
Vendég
István

Hát, egy bizonyos harlekin lófasztikus majomkodása után, én már annak is örülnék, ha csak elbáboznának valamit.

waerx
Vendég
waerx

nem volt az olyan rossz, hozta a gagyi marvel filmek szintjét

dunpeal1
Vendég
dunpeal1

Én a magam részéről (kis kihagyással) folyamatosan kísértem a történetét ennek a dolognak, de az esélyét finoman szólva is csekélynek gondoltam és már szinte bele is törődtem, hogy soha nem fogom látni az eredeti Snyder-i víziót. Aztán pár napja megjelent a nagyszerű, mondhatni csodával egyenértékű hír, hogy az HBO MAX levetíti a filmet 2021-ben. Részemről nagyon várós, annak ellenére is, hogy nagy valószínűséggel nem fogja ez a film sem megváltani a világot, és így is rengetegen fogják fújolni, és egy erős mag viszont isteni ezt a verziót is. Én nem vagyok elmosva a BvS Ultimate Cut-tól, sőt, inkább részesítem előnyben… Tovább is van (hozzászólás lenyitása) >>>

jou
Vendég
jou

Reméltem, hogy min: 3 órás lesz, de a 4 óra tökéletes 😀

Attila
Vendég
Attila

Szeretem a DC világát… elfogadtam az eddigi verziókat is… van amelyiket szeretem is. Az igazság ligájának is voltak részei amik tetszettek, de nekem sem volt felhőtlen a dolog. Ha jön egy új verzió, tárt karokkal várom, akkor is ha nem fog jobban tetszeni mint a jelenlegi verzió. 🙂