Itt a Jumanji 2 első előzetese

2017 egyik, ha nem a legnagyobb filmes meglepetése a legendás Jumanji folytatása lett.
Nagyon sokáig ugyanis úgy tűnt, hogy a mára már klasszikussá vált 1995-ös filmhez nyúlni nagyjából egy filmes öngyilkossággal egyenlő. A Robin Williams nevével fémjelzett film a remek története és a korszakalkotó technikai megoldásai miatt kitörölhetetlenül sokunk gyermekkori kedvence, ami valljuk be, nem feltétlen követelt magának folytatást.

Pláne nem a Rock – Kevin Hart – Jack Black trióval (noha kövezzetek meg, de én mindhármójukat csípem) – gondolhattuk előre.

Aztán a sors valamiért úgy hozta – tényleg teljesen véletlenül – hogy végül beültem rá a moziba, és félig-meddig valóban azt kaptam, amit vártam: egy kicsit elbugyutásított, hollywoodizált Jumanjit.

De hazudnék, ha azt mondanám, hogy a film nem működött. Voltak benne gyermeteg poénok, persze. De simán tudtam nevetni a Szikla távolba révedésein, s bár nem vitatom, hogy Kevin Hart éppoly ripacs volt, mint amilyenre számítani lehetett, valahogy mégis beleillett a filmbe.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a gyerkőcöknek majd ezt mutatom meg először, nem, arról szó sincs. A Robin Williams féle 1995-ös változatot látják majd, amikor bemutatom nekik, hogy mit is jelent a Jumanji. De zokszó nélkül megnézhetik másodjára a 2017-es folytatást.

Ezt pedig nem csak én gondolom, illetve gondoltam így. Mint ahogy a bejegyzést is kezdtem: a Jumanji – Vár a dzsungel 2017 nagy meglepetése volt.

Végül ugyanis 960 millió dollárt hozott a konyhára, épp csak lemaradva a milliárdosok klubjából, ezzel az év ötödik legnagyobb bevételét hozó produkció lett, megelőzve például a Thor harmadik részét, a Pókembert, vagy épp a Galaxis Őrzői folytatását.

Hogy ezek után a Sony tovább üti-e a vasat, amíg meleg? Nem kérdés.

Úgyhogy hőseink december közepén visszatérnek egy újabb nagy kalandra – és az előzetest látva, pontosan úgy követik a jól bevált receptet, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ezúttal még nagyobb a tét, még nagyobb a veszély és persze még nagyobb a kaland. Mindenki visszatér, aki csak számít, sőt még Danny DeVito is beugrik egy jó kis cameora, a látottak alapján pedig bennem megint ugyanazok a gondolatok fogalmazódnak meg, mint jó két évvel ezelőtt.

Biztosan szükség van erre? Ez nem tűnik többnek, mint egy bugyuta rókabőr lehúzás a Jumanji névről.

De lássuk be: két éve se lett igazam. Így hát most is megvan minden esély arra, hogy egy könnyed kikapcsolódásban, egy magával ragadó kalandban legyen részünk. Ami ugyan nem akar komolynak hatni, nem akar hozzátenni semmit a történethez, csak és kizárólag a szórakoztatás a célja.

De hé… ez talán nem elég?

No de nem is húzom tovább az időt, beszéljenek helyettem a képsorok, lessétek meg a kedvcsinálót.
No de nem is húzom tovább az időt, beszéljenek helyettem a képsorok, lessétek meg a kedvcsinálót.
Nézzétek meg a most érkezett előzetest a lenyílóra kattintva, a szokásos módon.

Jumanji - A következő szint - előzetes (katt ide és lenyílik a videó)
Jumanji – A következő szint – bemutató: 2019 december 12. Ti megnézitek a moziban?
[fb_button]

9
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
ValakiMamo33sancybabyHápéJUMANJI Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pampalini
Vendég
Pampalini

Egy rakás szar. Ugyanaz mint az előző rész csak más karakterekkel. Kérdéses lesz-e akit megint be lehet palizni?

JapJi
Vendég
JapJi

A címnek nem 3. rész előzeteséről kellene szólnia?

sancybaby
Vendég
sancybaby

Mindegy, milyen, ez a 3, nem a 2. Ti gyerekek vagytok?

Mamo33
Vendég
Mamo33

A 2017-es a Jumanji: Vár a dzsungel címet viselte, nem Jumanji 2 volt! Ez futott Jumanji 2 címen IMDB-n is! Mondjuk azóta változtatták Next level-re…

Valaki
Vendég
Valaki

Érdekes