Jön az új Reszkessetek betörők!

Hirtelen bele is borzongtam így az egyik legforróbb nyári nap estéjén a gondolatba: alig pár hónap és újra beköszönt a barátságtalan időjárás, előbb az esős-szeles ősz, majd közvetlen utána már kopogtat is a zimankós tél.
Melynek az egyik legszebb időszaka december vége: a karácsony, a szeretet ünnepe. Mármint a világ legtöbb országában, nálunk inkább a Reszkessetek betörők! ünnepe ez, hisz az még csak egy dolog, hogy állandósultak Kevin kalandjai ilyenkor, de kicsiny országunk olyan szintre jutott, hogy valóságos sztrájkba kezdene a nép, ha véletlen mégsem tűzné műsorra egyik csatorna sem az ikonikus mozit.

Szerencsére erről szó sincs, hisz nincs karácsony Kevin nélkül, köszönjük RTL Klub. Na de nehogy azt higgyétek, hogy gúnyolódok, erről szó sincs.

Noha hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem mosolyogtat meg a fentebb említett folyamat, még mindig zokszó nélkül végignézem (a két első rész közül akármelyiket) ha szembejön velem valamelyik adón.

Nem csoda, hisz a Home Alone tényleg egy nagyon jól sikerült alkotás, s ennek fényében (no meg ha belegondolunk, hogy immáron egy 28 éves filmről beszélünk) szinte csoda, hogy eddig még senki sem csapott le a franchise-ra és próbált meg belőle kihozni egy friss folytatást, vagy remake-et.

Mert hát legyünk őszinték: manapság már mindenből remake vagy reboot készül. Jóval egyszerűbb módszer ez, mint kitalálni és felépíteni valami teljesen újat a nulláról.

Nos ennek vége, bizony a Reszkessetek betörők is megkapja a maga “folytatását”.

Nem kell azonban annyira megijedni, nem castingolnak egy újabb angyalarcú Kevint, egészen másfajta projektről van szó. A Ryan Reynolds keze munkáját (is) dicsérő alapötlet ugyanis csak a Home Alone vázát veszi kölcsön, átültetve azt egy Stoned Alone történetbe.

Igen, ez egy stoner film lesz, aminek a főszereplője egy húsz éves srác lesz, aki annyira túlpippantja magát, hogy végül lekési a gépet és egyedül marad otthon.

Ilyenkor pedig mit van mit tenni ugye, teker még egyet (vagy kettőt), csak hát jönnek azok a fránya betörők (a pletykák szerint az egyiket épp Reynolds kelti majd életre).

Legyünk őszinték: ez egyáltalán nem hangzik olyan rosszul. Ha a film képes lesz követni a Buliszervíz és a Harold and Kumar vonalat, ráadásul ad némi fricskát a Reszkessetek betörök!-nek is, akkor garantált egy füstös karácsonyi komédia, amiből sosem lehet elég.
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a film két év múlva, a Home Alone harmincadik évfordulójára készülhet el.

[fb_button]

14
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
GáborCholito89zsooSiskoMatee01 Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Cas
Vendég
Cas

off: a Reszkessetek betörők jogai már a tv2-nél vannak. Ennek örömére idén már többször leadták, mint ahány éves a film.

tfr
Vendég
tfr

Es ebben Malaculay Culkin akarja majd halalra ijeszteni a gyerekeket?

Lezskovárné Tamás Andrea
Vendég
Lezskovárné Tamás Andrea

Hát engem valahogy egy beszívott hapsi képzelgései nem hoznak lázba, pedig az első 2 rész kifejezetten mai napig tetszik, a 3. és a 4. már annyira nem volt jó, szóval ez az újabb már az 5. rész lesz kedves cikkíró. 🙂 Ha nem vagy valamivel tisztában nézz utána a dolognak, hisz tudod a Google a barátod 😀

Tuco Ramirez
Vendég
Tuco Ramirez

Ma is lesz az első rész 17 órától a Mozi+ csatornán! 😀

Valcsi
Vendég
Valcsi

Nagyon szuper lesz!!! 🙂

Matee01
Vendég
Matee01

Jó lenne, ha Kevin maga lenne az egyik betörő. 🙂

Cholito89
Vendég
Cholito89

Most komolyan senki nem tudja, hogy M. C. drogos? (Kevin) Miért a betörőt játszaná, ha ő ihlette a főszereplőt? (..gondolom…)