Jöhet a Vissza a jövőbe reboot – Robert Downey Jr. főszereplésével?

Nem, ez valószínűleg nem fog megtörténni, de ez az első pillanat, hogy egy nagyon nagyon picit sajnálom, hogy nem kap rebootot a Back to the Future.
Őszintén mondom, hogy talán nincs még egy olyan tökéletes trilógia, mint Robert Zemeckis Vissza a jövőbe filmjei.

Rendben, elismerem, hogy én egy kicsit elfogult vagyok, a gyerek és fiatalkorom egyik legmeghatározóbb filmjei ezek, és szó szerint rongyosra néztem a VHS-eket, voltak olyan hónapok, amikor minden hétvégén megnéztem mind a három epizódot.
Tudom, hogy ezzel nem mindenki ért egyet, de számomra a trilógia mindegyik része egyformán emlékezetes és tökéletes, az elsőt azért imádom, mert megteremtette az egész “univerzumot”, a másodikat azért, mert felvázolt nekünk egy jövőt (no meg múltat), a harmadikat pedig…nos ezt biztosan nem kell magyaráznom… hát vadnyugat bébi.
Sajnos Michael J. Fox már a harmadik rész forgatásán tudta, hogy valami nagyon nem oké az egészségével, ráadásul a történet egy tökéletes és teljes lezárást kapott, így a folytatásnak az ötlete sem igazán merült fel azokban az években. Zemeckis még az a régi vágású rendező, aki csak a pénz miatt nem tesz tönkre valamit, ami hibátlan és kultikus.
Hisz ha folytatásról lett volna szó, akkor egyértelműen csak és kizárólag Fox és Lloyd főszereplésével, feltéve, ha lett volna még olyan történet Marty és a Doki kapcsán, amit Zemeckis el szeretett volna mesélni (de nem volt, ráadásul Fox betegsége miatt ez amúgy sem lenne lehetséges).
Azt, hogy teljesen más színészekkel újrázzák a sorozatot, azt Zemeckis és Bob Gale is teljességgel elutasította és elutasítja, a jogokat birtokolva amíg ők élnek, addig Hollywood nem teheti tönkre és rebootolhatja a Vissza a jövőbe filmsorozatot.
És ez így van jól – gondoltam szent meggyőződéssel. Idáig.
Most már csak 99 százalékban vélekedek így, hisz kikerült a netre egy deepfake videó, amelyben Tom Holland és Robert Downex Jr arcát varázsolták oda Marty és a Doki fejére. És hát mit is mondhatnék? Ha létezik tökéletes páros, akik Fox és Lloyd utódjaiként átvehetnék a stafétát, akkor azt hiszem ez a két színész az.
Tudom-tudom, ez nagyjából szentségtörés. De mielőtt pálcát törnétek a fejem felett, kérlek benneteket nézzétek meg a szóban forgó videót és mondjátok azt, hogy nem néznétek meg a páros Vissza a jövőbe filmjét.
No de beszéljenek helyettem a képkockák, lessétek meg a videót és ámuljatok ti is (elsősorban azon, hogy mire képes a technika). A lenyílóban megtaláljátok szokás szerint.

Vissza a jövőbe (deepfake) - Robert Downey Jr - Tom Holland (katt ide és lenyílik a videó)
Igen, számomra is Fox és Lloyd marad örökre az ikonikus kettős, gyerekkorom legnagyobb kedvencei. De félek, hogy a rebootot idővel így se, úgy se tudjuk majd elkerülni. Mert ez egy akkora kultikus mérföldkő a filmtörténelemben, hogy előbb-utóbb megpróbálnak belőle pénzt, rengeteg pénzt kifacsarni. (ahogy idővel lesz majd Ford után új Indiana Jones is, csak figyeljétek).
Ha pedig így lesz, akkor remélem, hogy ez a páros kap esélyt. Mert szégyen nem szégyen, őket még akár szívesen meg is nézném.
[fb_button]

15
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
14 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
PLacusMedve90HápéFakenewsAlbertirsai repülőjeti Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

dreadman
Vendég
dreadman

Légyszi NE!!!!!

Ritter Zoltán
Vendég
Ritter Zoltán

Röviden: Ló*@szt!!!

Colos jankó
Vendég
Colos jankó

Már várom az SW remaket is, mert nyalivúd azt is meglépi.

Buri
Vendég
Buri

Hát ez tényleg nagyon jó volt! Nem gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges:)

Szabolcs
Vendég
Szabolcs

Én örülnék a méltó folytatásnak ami a mai technika segítségével kivitelezhető. Mivel már a második részben megoregitették Marty-t és ezt a mai technika sokkal jobban lehetővé teszi akár az általad ajánlott két új szereplő bevonásával kaphatna egy szuper 4 ik részt. Az időben való ugrálás miatt úgy is találkozni kellene a fiatal és az idős Marty- val és Doki val szóval nem látom semmi akadályát a folytatásnak. De csak is Zemekis-el. Egyetértek ez a trilógia tökéletes, ami ritka mert a folytatások általában rosszabbak szoktak lenni. Úgyhogy itt a folytatásnak szinten tökéletesnek kellene lenni, amibe szerintem Zemekis se bízik hogy sikerülhet,… Tovább is van (hozzászólás lenyitása) >>>

boozoo
Vendég
boozoo

A rebootok többnyire szarok. Nem kell. Az eredeti az jó.

Viktor
Vendég
Viktor

na neeeeeee… Vasember és Pókember???…
hmhm…. szentségtörésnek amúgy nem rossz…..

Gábor
Vendég
Gábor

Legyen inkább 100 % a véleményed, és nem , nem kell reboot 🙂 Van amihez tilos hozzányúlni. A legtökéletesebb trilógia amit valaha csináltak. Időtálló, szinte minden évben ledarálom. De sajnos igazad van, előbb- utóbb találnak egy olyan marhát aki meg fogja csinálni, vagy a rebootot, vagy a folytatást. Hiszen amíg 10 dollár nyereség van egy filmen, addig csinálják, lásd: Star wars 🙁

Érző Győző
Vendég
Érző Győző

Mi a… Ne már!!
Most ez komoly? ‘Anyám ideges’.
Ennek mi értelme?? Ez már emberi idétlenség.
Csak azért, mert a technikával megoldható? Nevetségessé tesznek így bármit.
Szomorú, hogy valaki unalmába nem tud értelmeset csinálni.
Na mindegy, majd elmúlik.

Albertirsai repülőjeti
Vendég
Albertirsai repülőjeti

A doki hosszú fehér einstein-haj nélkül? Háát…Dávni Robi bácsi ide vagy oda…határozottan nem. Tom Holland még oké, de amúgy nem. :-]

Fakenews
Vendég
Fakenews

Elérted….idekattintottak erre a …..ra…Miért élvezitek ezt komolya? A clickbait-től lesz nagyobb lent, vagy mi?

Medve90
Vendég
Medve90

Gyerekek, ez tényleg nevetséges!Álljatok már le ezzel a rókabőr üzemmel, csináljatok új filmeket, ne a régiekből akarjatok pénzt összehandabandázni!

PLacus
Vendég
PLacus

Na neee… Még nem volt elég a nézhetetlen Remake-ekből!?
A sok elvetemült mit tett a Szellemirtókkal? Ben-Hur? A Dolog? Gyerekjáték? Dredd Bíró? Total recall?
Ezek kultfilmek, nem lesznek jobbak ha kicserélik a szereplőket és újraforgatják.
E filmek remake akciójáról egy dolog jut eszembe: ÜRÜLÉK…