Kicsit kedvem támadt nosztalgiázni, és egy kicsit belegondoltam hogy jó pár évvel ezelőtt még ha egy játék indításakor azt a feliratot láttam, hogy Ubisoft, akkor egész másfajta érzések kerítettek hatalmukba, mint amilyen az elmúlt egy-két-három évben. A kiadó nevéhez olyan emlékezetes alkotások társulnak, mint a Prince of Persia Sand of Time, a Splinter Cell: Chaos Theoryvagy a Call of Juarez és a listát tulajdonképpen napestig sorolhatnám.

Közel korszakalkotó, de mindenképpen igényes, felejthetetlen játékok, amiket az évek során jó párszor elővettem és még mindig nem untam meg. Ezek azok az évek, amikor az Ubisoftra úgy tekintettem, mint a francia hősre, aki(k) szembeszáll a gonosz nagy multival (EA) és megpróbál a felhasználók igényeihez igazodva valódi játékokat letenni az asztalra.

Ez azonban valamikor – pár évvel ezelőtt, pontosan nem tudnám megmondani- megváltozott. Ekkor jött el annak a korszaka, amikor az Ubisoft hibát hibára kezdett halmozni és nem a játékok minőségére értem ezt (arra is érthetném), hanem arra, hogy elkezdett hülyének nézni minket, játékosokat.

Most már inkább az jut eszembe, ha egy játék elején meglátom az Ubi logót, hogy downgrade, rókabőr, egykaptafa. Hogy minden Far Cry ugyanolyan, csak a skin változott, hogy minden Assassin’s ugyanazt a sémát követi, s hogy az előzetes ígéretek felét sem szabad elhinni, még úgy is szinte garantált a csalódás. Szomorú apropó ez egy szép, kerek évfordulón, hisz épp azt ünnepeljük: az Ubisoft idén 30 éves.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a kiadó (most már azt kell mondjam, hogy tőle meglepő módon) időről-időre kedveskedik nekünk egy-egy ingyenes címmel, ráadásul nem is akármilyenekkel, hisz az elmúlt hónapokban megszerezhettük többek közt a Rayman Origins-t, a Prince of Persia: The Sands of Time-ot, a remek Splinter Cell-t, vagy a Beyond Good & Evil-t, de még a nem is olyan rég megjelent The Crew-t is.

S ezúttal is egy igen jó címet zsebelhetünk be ingyen, méghozzá a Far Cry 3 agyament mellékágát, a Blood Dragon-t. Ha eddig még nem tettétek meg, akkor irány a Uplay, regisztráljatok egy fiókot és húzhatjátok is a játékot, november 9-től.


Az ajánlatot majd a Mikulás viszi el a puttonyával, amikor már kiosztotta az ajándékokat, hiszen a Blood Dragon egészen december 6-ig tölthető le ellenszolgáltatás nélkül.

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

14 hozzászólás : "Ingyenes a Far Cry 3: Blood Dragon"

avatar
Anonim
Vendég
Anonim

november 9 töl

Demon
Vendég
Demon
Az hogy neked az Fantasy korszaka jött be a Ubinak, nem jelenti, hogy ezek a játékok nem érnek fel velük. Ezt így kijelenteni szerintem abszolút nem fair. Nekem speciel sokkal jobban bejött, hogy végre egy játék története a valósághoz közelít (lásd Far Cry 3). Már elcsépelt volt a sok WWII játék, utána pedig csak a Fantasykat tolták az arcunkba. Betörtek az MMO-k és vége lett az eredeti történeteknek. Lehet, hogy ugyanaz a motorja, és csak a skint váltogatják, de úgy érzem engem még mindig idekötnek vele, pedig mondhatni nincsenek alacsony elvárásaim egy játékkal szemben. A Blood Dragonnal szó mi szó… Tovább is van (hozzászólás lenyitása) >>>
Ubegang
Vendég
Ubegang

nem is ingyenes :oooooooooooo
$14.99?

Get Sseh
Vendég
Get Sseh
Attee
Vendég
Attee

Van bőr a pofáján az Ubisoftnak. Képesek voltak egy akkor ingyenes játékot újra ingyenessé tenni.

bazinga
Vendég
bazinga

honnan tölthető le?

V. Ádám
Vendég
V. Ádám

Ez valami általános szarrágó policy, hogy egy nyavalyás linket nem tudtok berakni a cikkbe? Az egész cikknek semmi értelme egy “klikk ide a letöltéshez nélkül”, bogaram. És igen, fel****od az agyam, mert direkt megnéztem, minden, értsd MINDEN általam fellelt külföldi forrás linkeli az UBIsoft vonatkozó oldalát a hír kapcsán:
https://club.ubisoft.com/en-us/ubi30
Gyökér.

wpDiscuz