Fordulóponthoz értünk a mai napon: hosszú idő után végre újra lelepleződött egy Need for Speed játék. No még annyira nem, hogy egyből felüljünk a hype vonatra (majd a videót megtekintve megértitek, hogy mire gondolok), de ahhoz épp eléggé, hogy beikszeljük a naptárban azt a búskomor, esős novemberi napot.
Szokatlanul (de nem példátlanul) sokat kellett várnunk ugyanis a soron következő NFS játékra: 2015-ben jelent meg az utolsó epizód, és tekintve, hogy 2002 és 2013 közt minden egyes évben jelent meg egy új epizód, ez a két év bizony nem kevés.

Persze nem is véletlen: az utóbb kijött játékok azért igencsak felemás minőséget képviseltek. Az EA ezúttal jobbnak látta több időt hagyni a fejlesztőknek (és persze az sem árt, hogy a játékosok egy picit felejtenek) és ha igazak a hírek, akkor a Ghost Games ki is használta a nyakukba szakadt extra hónapokat és az eddigi legszebb, legjobb, legélvezetesebb, legleg Need for Speed kerül az asztalra idén ősszel. Jó-jó, ildomos némi fenntartással kezelni az EA sajtóanyagait, de a remény hal meg utoljára. Lássuk, hogy mit ígérnek a játék kapcsán – hogy mi az ami valóra is válik, azt majd csak a jövő dönti el.

A Payback központi eleme (nem meglepő módon) a bosszú lesz, s az egész játékot a Fast & Furious filmek hangulata lengi körül.

Need for Speed Payback trailer (katt és lenyílik)

Három karakter (Tyler, a Racer, Mac a Showman és Jess a Wheelman) áll majd rendelkezésünkre, hogy rendet tegyünk Fortune Valley utcáin, ahol a The House kartell tart a kezében mindent.

A játékmenet ezúttal nem a versenyzésre helyezi a fő hangsúlyt, tényleg a Halálos iramban széria lebeghetett a készítők szeme előtt, hisz most az akció lesz a középpontban, no és persze a rend éber őrei elöl való meglépés. No de mi a helyzet a verdákkal? – kérdezhetitek joggal, hisz mégiscsak egy NFS-ről van szó, nemde?

Nos nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz okunk a panaszra. 5 különböző típus (runner, drag, race, drift, off-road) megannyi autói közül válogathatunk, és tuningolhatunk kedvünkre eddig soha nem látott részletességben.

Egy szó, mint száz: igen ígéretesnek tűnik a Need for Speed Payback (és nem véletlenül nem látattok hús-vér embert az előzetesben: ezúttal megszabadultunk az élőszereplős átvezető videóktól), hogy mennyit sikerül valóra váltani az ígéretekből, az hamarosan kiderül.Nemsokára ugyanis rendes játékmenet anyagot is kapunk, méghozzá az EA Play alatt (E3), ott eldől majd minden. A játék egyébként november 10-én jelenik majd meg. Szerintetek újra régi (Underground 2) fényében tündökölhet majd a széria?

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

1 Hozzászólás : "Ilyen lesz a Need for Speed Payback – mondjuk a részleteket"

avatar
József Berecz
Vendég
József Berecz

Ha a Fast&Furious lesz az alapja akkor 1 rakás szar lesz…..Akció? kinek kell az akció?Autó versenyezni akarunk nem GTA-zni! Inkább legyen majdnem Horizon 3 minf F&F!