Engedtessék meg, hogy egy picit puncsoljak és ezzel indítsam a hírt: szóval le a kalappal a Rockstar előtt. A stúdiók zöme ennyi idővel a megjelenés után már rég magára hagyja a játékát és vagy a pénzt számolgatják bőszen egy tengerparti vityillóban vagy gőzerővel a következő projekten dolgoznak.

De a Rockstar nem ilyen. No persze az sehol nincs leírva hogy ne dolgoznának akár a hatodik epizódon, akár valami más nagy durranáson (Red Dead folytatást a népnek!) de egy dolog biztos: aki megvette a GTA ötödik epizódját és folyamatosan nyüstöli az online szekciót, annak nem nagyon lehet oka a panaszra, hisz olyan mennyiségű (és minőségű) tartalom érkezik folyamatosan a GTA Online-ba, amire nagyon példát sem tudnék mondani. Úgy meg aztán pláne nem, hogy ezeknek a tartalmaknak a túlnyomó része (emlékeim szerint mind) ingyenes.

Az újabbnál újabb kiegészítők pedig csak érkeznek, ezúttal egy igazán örömteli újdonságról számolhatok be nektek, hiszen egy olyan hiánypótló DLC közeleg, amiért nagyon régóta nagyon sokan rimánkodnak már a Rockstarnak (többek közt motoros bandák petíciók formájában).

Igen, érkeznek a kétkerekűek, nemsokára élőben is átélhetjük a Sons of Anarchy életstílust bőrkabátban, talpig kivarrva, a saját bandánkat irányítva. Emellett persze kompetitív és kooperatív játékmódok, fegyverek, no és rengeteg motor vár majd ránk.


Hogy egész pontosan mikor, azt még nem tudni (amolyan Rockstar módra nincs dátum), de az egyszer biztos, hogy ezzel újra sikerül vinni egy kis életet a GTA Online-ba. Lassan én is beizzítom újra, hogy visszaszokjak, mire jönnek a kétkerekűek.

sav5-01

Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

5 hozzászólás : "GTA 5: jönnek a motorosok"

avatar
Grammar Nazi
Vendég
Grammar Nazi

“Igen, érkeznek a négykerekűek, nemsokára” – Írjuk át kétkerekűekre és akkor jó lesz!

Sztewe
Vendég
Sztewe

Egy a baj, hogy ez szinte semmit se ér, mert ezeket a motorokat, ruhákat stb. simán lehet bemoddolni a játékba kivéve az online ba mert még mindig gyökerek hogy tiltják a modding ot az online, magyarán ez csak csont a népnek. Majd ha kiadnak egy normális sztory dlc t akkor oké de addig ez csak csont

D-Man
Vendég
D-Man

De itt az online a lényeg te nagyokos…

Anonim
Vendég
Anonim

ja

wpDiscuz