Ubisoft. Valaha az egyik kedvenc fejlesztőgárdám/stúdióm volt, számtalan kellemes játékórát köszönhetek nekik, voltak évek, amikor őket láttam azoknak, akik nekimennek a nagy multiknak és megreformálják a játékosvilágot. 
Rég volt. Azóta már egész másfajta érzelmek kerítenek hatalmába, ha az Ubisoft nevet hallom. Indokolatlan túlzások, szépítés, downgrade hegyek. Ékes példája ennek a The Division, ami 5 évvel ezelőtt, a 2013-as E3 alatt úgy söpört végig, mint a legpusztítóbb tornádó.

Nincs meg? Nem emlékeztek erre a videóra? Érdemes meglesni (akár csak emlékeztetőnek, hogy el ne felejtsétek: semmi preorder. Nincs az az Isten. Ha csak nem CD Projekt RED a fejlesztőgárda. Vagy a Rockstar.)

Szóval a The Division olyan szólt, hogy még a következő évben is lehetett érezni az utózöngéket, aztán 2016 elején megérkezett a játék (közel három évvel később), amit kaptunk az pedig a moszarit szintjén állt a fent bemutatott videóhoz képest. Tudjátok: a moszarit a hamis gyémánt. Kamukő. Az értéke pedig…

De hát mindenki hibázik. Csak az Ubisoft nem hibázott, náluk ez egy bevált recept lett az utóbbi években: a videókban bemutatnak valamit ami nagyon nextgen, már-már hihetetlen módon (Watch Dogs? Megvan?), a végeredmény pedig current gen. Vagy még az sem.

Öt évvel később járunk, ezúttal a The Division 2 videóját nézhettük szájtátva tíz percen keresztül.

Íme, lessétek meg ti is, katt a lenyílóra és már nézhetitek is.

The Division 2 - előzetes (katt és lenyílik)

A képanyagon kívül jó pár információval is gazdagabbak lettünk. Lássuk mi vár ránk a második felvonásban.

Ezúttal Washingtonban járunk, ahová begyűrűzött a vírus. A helyszín változtatás egyben új atmoszférát is hoz: jóval természetközelibb lesz az egész, mindenki döntse el maga, hogy ez jó hír, vagy sem, a havas nagyvárosnak úgy tűnik, hogy búcsút inthetünk.

Ezen felül az első éves DLC-k ingyenesek lesznek (na ezért mindenképp jár a piros pont) és olyan új feature-ök is bekerültek, mint amilyen a 8 fős Raid, karakter specifikálódás (30-as szint felett), s hogy biztosan ne kövessük el újra ugyanazt a hibát, hogy vakon megbízunk az Ubiban, lesz bétateszt is, azt még nem tudni, hogy mikor.

Azt viszont igen, hogy mikor jelenik meg a játék: március 15 a dátum, méghozzá 2019-ben, s a The Division 2 egyaránt érkezik a két nagy konzolra, valamint PC-re.
Nektek mi a véleményetek? Sikerülhet visszatalálni az Ubinak a helyes útra és ezúttal tényleg egy korszakalkotó játékot kapunk majd?

sav5-01

2
Szólj hozzá! Mert számít a véleményed, ráadásul regisztrálnod sem kell.

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SIRUSdzsék Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dzsék
Vendég
dzsék

reméljük jobb lesz, mint az első része… ami nem is lett volna rossz, de az, hogy 15 tárat kell mindenkibe belelőni.. hát…

SIRUS
Vendég
SIRUS

A csalók miatt az első kacat minden ruha szettem maxra kimaxolva és jön a cheaterke és te leves vagy 800 órával mögötted.
Ha ez lesz a kettőben is akkor az UBI kuka, meg a div2 is.
Thx: SIRIUS