The Division 2 – előzetes érkezett

Ubisoft. Valaha az egyik kedvenc fejlesztőgárdám/stúdióm volt, számtalan kellemes játékórát köszönhetek nekik, voltak évek, amikor őket láttam azoknak, akik nekimennek a nagy multiknak és megreformálják a játékosvilágot. 
Rég volt. Azóta már egész másfajta érzelmek kerítenek hatalmába, ha az Ubisoft nevet hallom. Indokolatlan túlzások, szépítés, downgrade hegyek. Ékes példája ennek a The Division, ami 5 évvel ezelőtt, a 2013-as E3 alatt úgy söpört végig, mint a legpusztítóbb tornádó.

Nincs meg? Nem emlékeztek erre a videóra? Érdemes meglesni (akár csak emlékeztetőnek, hogy el ne felejtsétek: semmi preorder. Nincs az az Isten. Ha csak nem CD Projekt RED a fejlesztőgárda. Vagy a Rockstar.)

Szóval a The Division olyan szólt, hogy még a következő évben is lehetett érezni az utózöngéket, aztán 2016 elején megérkezett a játék (közel három évvel később), amit kaptunk az pedig a moszarit szintjén állt a fent bemutatott videóhoz képest. Tudjátok: a moszarit a hamis gyémánt. Kamukő. Az értéke pedig…

De hát mindenki hibázik. Csak az Ubisoft nem hibázott, náluk ez egy bevált recept lett az utóbbi években: a videókban bemutatnak valamit ami nagyon nextgen, már-már hihetetlen módon (Watch Dogs? Megvan?), a végeredmény pedig current gen. Vagy még az sem.

Öt évvel később járunk, ezúttal a The Division 2 videóját nézhettük szájtátva tíz percen keresztül.

Íme, lessétek meg ti is, katt a lenyílóra és már nézhetitek is.

The Division 2 - előzetes (katt és lenyílik)

A képanyagon kívül jó pár információval is gazdagabbak lettünk. Lássuk mi vár ránk a második felvonásban.

Ezúttal Washingtonban járunk, ahová begyűrűzött a vírus. A helyszín változtatás egyben új atmoszférát is hoz: jóval természetközelibb lesz az egész, mindenki döntse el maga, hogy ez jó hír, vagy sem, a havas nagyvárosnak úgy tűnik, hogy búcsút inthetünk.

Ezen felül az első éves DLC-k ingyenesek lesznek (na ezért mindenképp jár a piros pont) és olyan új feature-ök is bekerültek, mint amilyen a 8 fős Raid, karakter specifikálódás (30-as szint felett), s hogy biztosan ne kövessük el újra ugyanazt a hibát, hogy vakon megbízunk az Ubiban, lesz bétateszt is, azt még nem tudni, hogy mikor.

Azt viszont igen, hogy mikor jelenik meg a játék: március 15 a dátum, méghozzá 2019-ben, s a The Division 2 egyaránt érkezik a két nagy konzolra, valamint PC-re.
Nektek mi a véleményetek? Sikerülhet visszatalálni az Ubinak a helyes útra és ezúttal tényleg egy korszakalkotó játékot kapunk majd?
[fb_button]

2
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SIRUSdzsék Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

dzsék
Vendég
dzsék

reméljük jobb lesz, mint az első része… ami nem is lett volna rossz, de az, hogy 15 tárat kell mindenkibe belelőni.. hát…

SIRUS
Vendég
SIRUS

A csalók miatt az első kacat minden ruha szettem maxra kimaxolva és jön a cheaterke és te leves vagy 800 órával mögötted.
Ha ez lesz a kettőben is akkor az UBI kuka, meg a div2 is.
Thx: SIRIUS