Befutott a Red Dead Redemption 2 új játékmenet videója – ettől leesik az állad

Amennyiben Rockstar Games rajongó vagy, jó hírrel szolgálhatunk számodra, pár héten belül a boltok polcain megtalálod a várva várt epikus mesét, a Red Dead Redemption2-t.
A modern videojátékok klasszikusának számító Red Dead Redemption anno újat hozott az open world játékok világába. A rajongók évek óta könyörögnek a folytatásért, és láss csodát, itt van.

A gyártó meglehetősen csínján bánt a játék promótálásával, sőt valóságos titok övezi több elemét is a játéknak, például szinte semmi sem tudható a novemberben megjelenő Red Dead Online-ról. Persze, annak érdekében, hogy képben légy, már a második gameplayer trailer tekinthető meg, ami izgalmas élményeket ígér a vadnyugati kaland kedvelőinek.

Ha nem ismered az alap sztorit, arról csak annyit, hogy a hírhedt Van der Linde banda tagjaként egy félrecsúszott bankrablási kísérlet miatt menekülni kényszerülsz, miközben az ország legprofibb fejvadászai és bounty vadászai üldöznek.

Mivel el kell hagynod Blackwater városát, ezért át kell magad verekedni Amerika kies tájain, miközben a túlélésért vívott harcban végigfosztogathatod a vidéket. A hatalmas nyomás hatására felüti a fejét a bandán belül a bizalmatlanság és belharcok veszik kezdetüket. Ennek a történetnek a folytatása a Red Dead Redemption 2.

A főhősnek, azaz neked döntened kell, hogy az önérzeted vagy a banda iránti lojalitásod az erősebb.

A játék során nemcsak cselekedni kell, hanem súlyos döntéseket is meghozni.

A bemutatók segítségével megtudhatjuk, hogy vonateltérítésekben, bankrablásokban sem lesz hiány, no persze ennek lineáris következményeként a törvény emberei is akcióba lépnek és menekülőre kell fognunk, hogy meglépjünk előlük a vadregényes tájon.

No persze ez a menekülés sem egyszerű, ugyanis konkurens bandák uralják a vidéket, így velük is meg kell vívni a csatát a továbbhaladás érdekében. Persze nem kell aggódnunk, mert a Dead Ey rendszer biztosítja, hogy meg tudjuk magunkat védeni.

A játék grafikája majdhogynem tökéletes mása az életnek, kiváló munkát végeztek a játékkészítők. Amerikai élővilágot szinte valósághűen megjelenítő képkockák megfelelő hátteret nyújtanak a vad tűzpárbajoknak, de akár ellovagolhatsz a naplementébe is. Ebben a játékban megírhatod a saját vadnyugati sztoridat is.

PS4 és Xbox One konzolokon futó Red Dead Redemption 2 az ígéretek szerint október 26-án jelenik meg. Sajnálatos, de egyelőre a PC-s változatról nem szólnak a hírek.

Red Dead Redemption 2 játékmenet videó (katt ide és lenyílik a videó)

Természetesen Red Dead Redemption nincs többjátékos funkció nélkül, ez a változat novemberben szerezhető be először. Az előzetes információk szerint az eredeti RDR többjátékos élményét fejlesztették tovább, kooperatív és kompetitív játékelemekkel ötvözve a narratívát.
A fejlesztők ígérete szerint folyamatosan frissülni fog, de hogy miben fog ez megnyilvánulni, arról egyelőre nem szól a fáma.
[fb_button]

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .