Befutott az Aquaman trailere!

A DC Moziverzum idén egyetlen filmmel kedveskedik nekünk, ez pedig a régóta várt Aquaman lesz, december végén. Sokáig kellett várni, hogy végre a kezünkbe kaparintsuk az előzetest, de a készítők nem akarták elkapkodni, mert szerették volna, ha teljes pompájában tündököl a látvány, már a trailer-ben is.
Isten látja lelkemet, én szeretem a DC-t. Szeretném a DC-t. Imádtam Nolan Batmanjeit. Alapvetően szeretem a DC karaktereit. Valahogy, valamiért a filmkészítés, az igazi nagy áttörés viszont nem nagyon megy nekik.

Biztos sokan lehurrogtok majd (és ezzel nincs is semmi baj, nem vagyunk egyformák), de számomra a Man of Steel a fogyasztható kategóriába esett, a Batman v Superman: Dawn of Justice simán rossz volt, a Suicide Squad simán még rosszabb (de tényleg, azt komolyan gondolták egyáltalán?), a Wonder Woman megint fogyasztható, néhol már-már a jó határait súrolva, s mikor már épp derengett a fény az alagút végén, gyorsan jött is a Justice League, amiből csak az hiányzott, hogy Batman elmenjen egy zsírleszívásra.

Kicsit olyan, mintha a konkurencia csinálná félig a filmeket és trollkodásból alávágnának mindegyik projektnek, hol jobban, hol kevésbé, de a végén a néző mindig azt érzi, mintha a Kész Átverés Show-ban lenne. Hihetetlen, ezt komolyan gondolják a Warnernél. Nem létezik.

Aztán -nem tudom, lehet hogy csak én voltam így vele-, az Aquqman felé fordult minden bizodalmam. Nem, nem azért, mert Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman… na jó azért is, bár Momoa nem volt valami lehengerlő a Justice League-ben – ami bizakodásra adott okot, az James Wan személye. Végre -ismét- odaengedtek egy tökös rendezőt egy DC film közelébe, Wan pedig ritkán okoz csalódást.

Adva van tehát a lehetőség, hogy letegyen egy emlékezetes eredettörténetet – már csak azért is, mert erre a DC-nek iszonyat nagy szüksége van.

Mert bár a nézők még mindig kitartanak (magam sem értem, hogy miért), megsaccolni sem tudom, hogy ez meddig lesz így és gyanítom, hogy a Wanernél ugyanígy vannak ezzel. Lassan tényleg kellene mutatni valami nagyot, valami ígéreteset és kitörni a középszerűségből. Aquaman erre pont jó lenne, még ha Vinnie Chase ki is maradt a filmből.

Itt jött el az a pont, hogy nem húzom tovább az időt, katt a lenyílóra és lessétek meg a trailert.

Aquaman - előzetes (katt és lenyílik)

Igen, én mindig mindig bizakodó vagyok, bár lehet, hogy nagyon rosszul teszem. Hiszem, hogy ezt a trailert most a lehengerlés (akaratának) a jegyében vágták meg ilyenre és már nagyon azt érezték, hogy elő kell rukkolni valami videóanyaggal, mert ezt így ebben a formában még közel sem nevezném tökéletesnek.

Egyrészt a sztori nagyon Black Panther koppintásnak tűnik, ráadásul a CGI… nos nincs a helyzet magaslatán. Megint. Harmadrészt pedig én értem, hogy egy picit fel akarnak hagyni a sötét és komor hangvétellel, de így első látásra az egész nagyon színes és túlságosan műnek hat.
Nektek mi a véleményetek a látottak alapján? Ígéretesnek tűnik az Aquaman film?

4
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
YoindulatJerichoÁki__boyBodjo Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Bodjo
Vendég
Bodjo

Hidegrázós trailer, sztem nagyon f@sza lett! Többnyire egyet is értek a leírtakkal, még a párducos résszel is, de ha ez a film jön ki hamarabb, akkor meg a párduc lett volna aquaman-es… – talán! 🙂 Momoa-t nagyon bírom, a csaj is jónak tűnik, remélem a végén nem visznek túlzásba semmit – se a CGI-t, se a(z eltúlzott) poénkodást! 🙂 Nekem tetszik, végre nem a Star Wars-ról fog szólni a karácsony! 😀

Áki__boy
Vendég
Áki__boy

Nagyon elegem van a DC baklövéseiből! Valjuk be gagyi, de ez a trailer kicsit meggyőzött, hogy lehet tudnak filmet is csinálni ( eddig nekem egyik sem jött be, még a “nagy sikert” hozó Wonder women sem! Ha nincs a jó nő akkor az is csak egy gyenge öhm fos)! Nekem eddig tetszett, remélem jó lesz!

Jericho
Vendég
Jericho

nekem is a Black Panther ugrott be, amikor (gondolom) “haza” viszik és meglátjuk az überfejlett vizivilágot…
de ami nagyon elrettentett, az a pár kulcsmondat, miszerint Momoa úrnak uralkodnia kellene…de ő majd nem akar…
“nem vagyok én király…”…te jó ég, ez is erre fog épülni, hogy nem akar?nem hisz magában? de aztán hoppá mégiscsak? ezt már ezerszer láttuk, de már a harmadiknál untuk…

Yoindulat
Vendég
Yoindulat

Szkeptikus vagyok a filmmel a fentebb olvashatóak miatt is. A trailer sem fogott meg, nem éreztem, hogy ú, ezt most azonnal látnom kell, mindössze annyi érzést keltett, hogy jól tudnak hangulatot kelteni. Igen, a testvérharc a trónért, a nemakarokkirálylennidenincsmásválasztásomésmegteszem nem túl eredeti. Mindenesetre egy megtekintést megér, ha már a Justice League előtt nem jött ki (miértisnem? az meg túl marvel/avengerskoppintás lett volna?), legalább utólag kerüljünk képbe a fickóval.