Az Őrzők legendája folytatódik – jön a Destiny 2

Pár héttel ezelőtt a Bungie bejelentette, hogy az Őrzők idén 2 nappal hamarabb kopogtatnak majd a képernyőnkön, már ami a konzolokat illeti. Ugyanis a PC-s megjelenés időpontja továbbra is változatlan. Ennek örömére pedig úgy gondoltuk, ideje pár szóban megemlékezni az előző részről, és kitárgyalni, hogy mik is várhatnak majd ránk szeptemberben.
700 évvel később járunk, és a föld haldoklik, az emberiség pedig a végét járja.

Az utolsó fennmaradt kolóniák egyetlen városba tömörülve élik mindennapjaikat a keserű gondolattal, hogy bármelyik napjuk lehet az utolsó. A várost egy óriási űrhajó (az Utazó) védelmezi – melynek pontos kilétét homály fedi -, legalábbis ebben a hitben élnek az emberek, mígnem egy nap idegen faj lényei kezdik ostromolni a lakókat.

Mivel a védelmi bástyánk mit sem tesz, így nekünk embereknek kell szembeszállni a fenevadakkal. A játék során egy igazi Őrző bőrébe bújhatunk, amit ráadásul tökéletesen egyénire is szabhatunk, miután eldöntöttük, hogy Emberrel, Felébredettel, vagy Exo-val szeretnénk a harc mezejére lépni.

Az Őrzők mondhatni a tejút védelmezői, akik felesküdtek, hogy kiszorítják ismert világunkból a gonoszt.

Képesek uralni a Fényt, melyet az Utazó bocsájt ki magából. A játék ezen epizódjában több ellenséggel is szembe kell szállnunk, melyek közül a legfőbb ellenfél a kiborgszerű Vex, akik egyébként harcban állnak a mi második főellenfelünkkel a Cabal-al is, akik ugyan ocsmány lények, harcászatuk komoly tekintéllyel rendelkezik.

Mellettük felbukkannak még a Hive névre hallgató zombi szerű ősi lények, akik a Sötétség elkötelezett híve, illetve a Fallen kalóz klán, akik inkább a fosztogatáshoz értenek, mint sem a megszálláshoz.

Azonban a harcoknak és a történetünknek közel sincs vége az első rész befejezésénél, tehát érzékelhető volt, hogy érkezik majd a folytatás, ami idén valóra is válik, és most először PC-re is!

A Destiny 2 pedig rengeteg újdonsággal kecsegtet, kezdve azzal, hogy új irányt kap a játékmenet.

Ugyanis a Cabal-ok vezére Gaul úgy dönt, hogy ellopja a Fényt, ami miatt az Őrzők képességei elszállnak.

Ebből következik, hogy a történet során a fő célunkká a védelmezés helyett az erőnk visszaszerzése avanzsál. Természetesen rengeteg új helyszínnel és fegyverrel találkozhatunk majd, illetve egy átdolgozott karakterosztályból válogathatunk.A fejlesztők pedig azt is megígérték, hogy ebben az epizódban a történet is sokkal drámaibb lesz, de ami még fontosabb, hogy nyomon követhetőbb! Ki várja az Őrzők újabb kalandjait rajtunk kívül?

Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..