2018-ban jön a Venom film

Pókember ellensége új filmet kap, ráadásul a Sony úgy tűnik, hogy rendesen bekeményített, hiszen nem sokat totojáznak. Igaz már hosszú évek óta megy a tervezgetés és a pletyka, most azonban felpörögtek az események, hiszen nem csak a filmet jelentették be, hanem a bemutató dátumát is.




Az pedig egyáltalán nincs messze, egész pontosan 2018 október 5-én lesz esedékes.

Mivel az Avatar 2 megjelenése csúszik, így annak a dátumára lecsapott az Aquaman, az Aquaman-ére pedig villámgyorsan a Sony a Venom mozival.

Üröm az örömben, hogy egy Marvel univerzumtól teljesen különálló filmről van szó, így egyelőre még az is kérdéses, hogy Pókember egyáltalán megjelenik-e majd

Ez azonban csak félig elszomorító, mert Venom karaktere bőven tartogat annyit magában, hogy Spidey nélkül is izgalmas legyen a mozi.

A másik nagy kérdés -legalábbis számomra-, hogy meg merik-e lépni az R besorolást, mert azt hiszem azt nyugodtan írhatom, hogy egy igazán jó Venom filmnek az állna jól, nem a gyerekbarát PG-13, sokkal inkább az, ahogy a Spawn filmet is elképzeljük.

A film forgatókönyvét a Scott Rosenberg és Jeff Pinkner páros írja, az ő nevükhöz fűződik például az új Jumanji, de olyan mozikon is dolgoztak, mint például a Tolvajtempó, vagy a Con-Air. Hogy szereplők tekintetében mire számíthatunk, az még a jövő zenéje, de amint megtudunk valamit, beszámolunk róla nektek.
[fb_button]

1
Szólj hozzá! Számít a véleményed és regisztrálnod sem kell!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
GyrfBlnt Recent comment authors

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

GyrfBlnt
Vendég
GyrfBlnt

Sztár! Én is remelem, hogy besorolását tekintve 18 as lesz…