Síelés személyi kölcsönből?

Ki nem menne el egy jó kis síelésre, főleg, hogy még Magyarországon is van hó, nem beszélve Ausztria és más országok síterepeiről? Talán az egyetlen probléma az lehet, hogy nem áll rendelkezésre az ehhez szükséges pénzösszeg.

Mindenkinek szüksége van pihenésre, relaxációra, ezért egyre több honfitársunk szakad ki a hétköznapok taposómalmából, és utazik el síelni akár az Alpokba, akár közelebbi helyszínekre. Ausztriában akár még április közepén is rengeteg síközpont várja a síelőket tökéletes pályáival és fantasztikus szolgáltatásaival. De hogyan vágjunk bele, ha hiányoznak az anyagiak?

Megéri elmenni síelni személyi kölcsönből?

Ha pénzügyi összehasonlító weboldalak, – mint például az instacash.hu – segítségét vesszük igénybe, gyorsan találhatunk több remek kölcsönajánlatot. Lényeg, hogy körültekintőek legyünk a kiválasztásnál.

Lehetséges olyan kölcsön tatálni, amelyik ingyenes és elegendő egy néhány napos családi síeléshez?

A válasz igen, létezik ilyen ajánlat a piacon. Igényelhetünk akár 300 ezer forintot úgy, hogy három egyenlő részletben fizetjük vissza. Ebben az esetben nincs sem kamat, sem kezelési költség. Ez az összeg elegendő lehet egy négy napos ausztriai síelés finanszírozásához is. Talán megoldható, hogy három egymást követő hónapban kerüljön az összeg visszafizetésre, ebben az esetben semmilyen költsége nem lesz.

Síelés az alpokban az egész családnak

A Spital am Semmering melletti Stuhleck síközpont csak 3 órányi autózásra található Budapesttől de igazi osztrák hangulatot, síelési élményt és színvonalat jelent. Gyönyörűen karbantartott 26 km sípályája, 9 felvonója, a 997 méteres szintkülönbség, és a könnyebb pályák túlsúlya miatt ideális választás gyermekes családoknak. Ráadásul egy 5 km szánkópálya áll azok rendelkezésére, akik idegenkednek a síeléstől. Nem hiányozhat a Germknödel, a hagyományos helyi gőzön főtt gombóc sem a hütték kínálatából.